Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Adıyamanlı iş adamları Darülacezeyi ziyaret etti


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Genç İş Adamları Derneği (AGİD) yöneticileri Darülaceze Müessese Müdürü Nevzat Bayhanı ziyaret etti.
     AGİDden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbula gerçekleştirilen gezi kapsamında AGİD Yönetim Kurulu üyeleri önce Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yönetici görevine atanan Yusuf Altındala hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
     İş adamlarından oluşan heyet daha sonra da Darülacezenin Müessese Müdürü Bayhan makamında ziyaret etti.
     AGİD Başkanı Ahmet Ural, ziyarette, başta İstanbul olmak üzere Türkiyedeki Adıyamanlı genç iş adamlarını bir çatı altında toplamaya, tanışmalarını, kaynaşmalarını ve ticaret yapmalarını sağlamaya çalıştıklarını belirtti.
     İş dünyası, siyaset ve ekonomi gibi konularda bilgi alışverişini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Ural, Bugüne kadar değerli konuklarımızın katılımıyla paneller düzenledik. Genç iş adamı ve girişimcilerimizi ödüllendirdik. Ayrıca Adıyamanlı tüm sivil toplum kuruluşlarıyla her platformda bir araya gelmeye gayret ettik. Bu çalışmalarımız artarak devam edecektir ifadelerini kullandı.
     Müessese Müdürü Nevzat Bayhan da, Darülacezenin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlanmasıyla Bakan Fatma Şahinin yakın ilgisiyle karşılaştığını belirtti.
     Bakan Şahinin yakın ilgisinin kurumu çok güzel bir noktaya taşıdığını ifade eden Bayhan, Darülaceze hakkında bilgi verdi.
    
     -GAP Gençlik Festivali Adıyamanda yapılacak-
    
     GAP Gençlik Festivalinin 5incisi Adıyamanda düzenlenecek.
     GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından finanse edilen GAP Gençlik Festivali, Adıyaman Valiliğinin desteği ile 10-13 arasında gerçekleştirilecek.
     Festival Koordinatörü Yeşim Çelik Süzer, yaptığı açıklamada, daha önce Mardin, Batman, Gaziantep ve Siirtte gerçekleşen festivalin bu yıl Adıyamanda yapılacağını belirtti.
     Türkiyenin çeşitli illerinden gelen 25 sivil toplum kuruluşu temsilcisinin bir araya gelerek festival hakkında bilgi alış verişinde bulunduklarını belirten Süzer, şunları kaydetti:
     Gençlerin katılımı, birlikte çalışma kültürünün geliştirilmesi ve gençlerin ürettiklerini paylaşması temeline dayanan GAP Genç Festivali, bu yılda yüzlerce gencin çalışmasıyla gerçekleşecek. Birlikte çalışma kültürünün bizler için ilk adımını düzenleme komitesi oluşturmaktadır. Bu işin mutfağında çalışmak, nasıl bir festival yapmak, hangi alanlarda hangi sanatçılarla, hangi atölyelerle hangi bütçe ile sorunlarının cevaplarını aramak için bir arada bulunuyoruz.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi - Mehmet Fatih Aslan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER