ADSİADın 2013 beklentisi

ADSİADın 2013 beklentisi -Başkan Sönmez: 2013te Adananın geleceğini planlamalıyız


ADANA (A.A) - Adana Sanayici ve İş adamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez, 2013te Adananın geleceğinin planlanması gerektiğini bildirdi.
     Sönmez, yazılı açıklamasında, Adanada 2013 yılının beyanat değil, icraat yılı olması gerektiğini belirtti.
     Bu çerçevede, tüm kurum ve kuruluşları, önce Adana mantığıyla daha çok birlikte çalışmaya, uzlaşmaya ve Adanayı hak ettiği yere taşımaya davet ettiklerini bildiren Sönmez, şunları kaydetti:
     2013te Adananın geleceğini planlamalıyız. Adanada 2013 yılına taşan imar sorununun bir an önce ele alınıp çözülmesini bekliyoruz. İnşaat sektöründeki sorunların çözümüyle, kent dinamiklerinin de harekete geçeceğine inanıyoruz. İnşaat sektöründe ne yazık ki bir ivme yakalayamadık. Yumurtalık-Ceyhan bölgesinde yapılacak yatırımlar da kentimiz için en önemli konulardan biri. Bu sektörler gelecek yıllara daha hazır bir Adananın oluşması için çok önemli. 2012 yılında her iki konuda da çeşitli girişimler olsa da somut bir gelişme elde edemedik. Yeni yılda birlik ve beraberlik esasıyla ve tam bir uyum çerçevesinde kentimizde var olan dinamikleri harekete geçirmek zorundayız.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber ADSİADın 2013 beklentisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER