Afyonkarahisardaki trafik kazası

Afyonkarahisardaki trafik kazası -Kazada ölen kişinin kimliği belirlendi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarın Sultandağı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölen kişinin kimliği belirlendi.
     Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kazada ölen kişinin Döndü Odabaşıoğlu (62) olduğunu tespit etti. Döndü Odabaşıoğlunun, aynı kazada yaşamını yitiren Seyit Battal Odabaşıoğlunun (61) eşi olduğu ve Akşehir yönüne gitmek için yol kenarında otobüs bekledikleri belirlendi.
     Yüksel Çoban idaresindeki 42 EB 430 plakalı tır, Afyonkarahisar-Konya karayolunun 63. kilometresi Yakasenek beldesi girişinde yolcu almak için duran Ömer Çörtük yönetimindeki 42 UD 506 plakalı yolcu midibüsüne arkadan çarpmış, savrulan midibüs, Ali Sarıtepenin (54) kullandığı 03 PK 784 plakalı motosiklet ile yol kenarında bekleyen yayalar Seyit Battal Odabaşıoğlu ve Döndü Odabaşıoğluna çarpmıştı.
     Kazada, motosiklet sürücüsü Sarıtepe ile Odabaşı çifti yaşamını yitirmiş, midibüs sürücüsü Çörtük ile midibüste bulunan yolcular Mustafa Özçelik, İbrahim Elmas ve Mehmet Ali Gürbüz yaralanarak Çay Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.
    
     Muhabir: Sinan Kurtlar - Mustafa Güngör / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER