Afyonkarahisardan kısa kısa

Afyonkarahisardan kısa kısa -Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri Afyonkarahisarda başladı.
     Kentte 14-20 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek etkinlikler kapsamında, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Kaya, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile birlikte Vali Yardımcısı Ali Şanlıeri Valilik makamında ziyaret etti.
     Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, ziyarette, Sosyal Güvenlik Kurumunun iş hacminin giderek arttığını ve başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini kaydetti.
     Bu haftanın SGK haftası olması nedeniyle, SGK İl Müdürünün yapacağı etkinlikler hakkında bilgiler verdiğini belirten Şanlıer, şöyle devam etti:
     "Malumdur 81 il içerisinde Afyonkarahisar SGKnın ayrı bir yeri var. İller arasında ilk 10un içerisinde yer alarak çok başarılı hizmetler vermelerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. SGK İl Müdürlüğümüz, istihdamın devamlı olduğu ve özel sektörün güçlü olduğu bir il olan Afyonkarahisarda kurum çalışmaları hakkında başta öğrencilerimize ve yetişkinlere bilgiler verecekler. Bunun içinde ayrıca kendilerine teşekkür ediyor, başta İl Müdürü Mehmet Uğur Kaya olmak üzere tüm SGK çalışanlarını tebrik ederek, Sosyal Güvenlik Haftalarını kutluyorum."
     Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Uğur Kaya da kurumlarına gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Vali Yardımcısı Ali Şanlıere teşekkür etti.
    
     -Hemşireler Haftası
    
     Her yıl 12-18 Mayıs tarihlerinde kutlanan Hemşireler Haftası nedeniyle Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, İl Sağlık Müdürü Yardımcısı İbrahim Karatay ve sağlık personeli tarafından Vali Yardımcısı Ali Şanlıeri ziyaret etti.
     Ziyarette, Erenoğlu, insanlar için çok ulvi bir görev yapan hemşirelerin gününü içleri buruk olarak kutladıklarını belirtti.
     Reyhanlıdaki terör olayından sonra eğlencelerini iptal ettiklerini ifade eden Erenoğlu, şunları söyledi:
     "Çünkü 76 milyon bir yürek olarak bu duruma kayıtsız kalamazdık. Bizler bazı hassasiyeti olan kişileriz, vatan toprakları için yüreğimiz parçalanır. Biz bu uğurda canımızı feda etmeye hazırız. Bu anlamda da Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Atatürkü hayırla anıyoruz. Emaneti ehil ellerdedir."
     Vali Yardımcısı Şanlıer de Türkiyede 10 yıldır sağlık sektöründe büyük bir değişim olduğunu ve bunların içinde hemşirelerle ilgili olarak olumlu gelişmeler olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Afyonkarahisardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER