Afyonkarahisardan kısa kısa

Afyonkarahisardan kısa kısa -Kınık köyünde fidan dikimi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Tema Vakfı Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu 3/A sınıfı öğrencileri, AKÜ sınıf öğretmenliği öğrencileri ve Kınık İlköğretim Okulu öğrencileri Sinanpaşa ilçesi Kınık köyünde fidan dikimi gerçekleştirdi.
     Tema Vakfı Afyonkarahisar temsilcisi Önder Çelik, burada yaptığı konuşmada, fidan dikim etkinliğinin büyük bir kaynaşma ve coşku içerisinde tamamlandığını kaydetti.
     Etkinliklerin bir amacının da genç kuşakları bir araya getirerek çevreye ve doğaya duyarlı büyümelerini sağlamak olduğunu belirten Çelik, Ayrıca bu alanın bakımını da her yıl buluşarak yapacak olan miniklerimiz bizlere de gelecek için umut vermektedir dedi.
    
     -AK Partiden Huzurevine ziyaret
    
     AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Ali Karkı ve beraberindeki heyet, Yaşlılar Haftası kapsamında Huzurevini ziyaret etti.
     Huzurevi Müdürü Muzaffer Erol, ziyarette yaptığı konuşmada, huzurevinde 110 yaşlı vatandaşa hizmet verdiklerini belirterek, toplam 72 personelin görev yaptığını kaydetti.
     Erol, Afyonkarahisar il genelinde Emirdağda 60, Bolvadinde 32 ve Sandıklıda 25 olmak üzere toplam 227 vatandaşın hizmet aldığını aktardı.
     Karkı da yaşlılığın tüm herkesin yaşayacağı bir durum olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:
     Bizler annenin ayakları altında cennetin olduğu, babaya karşı gelmenin Allaha karşı gelmekle bir olduğu inanışına sahip bir halkın bireyleriyiz. Bu nedenle de annelerimiz de babalarımız da baş tacımızdır. Bizler de bu hafta vesilesi ile büyüklerimizin duasını almaya geldik.
     Ziyarete, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Okyar, Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Keser, Nigar Petek ve Aynur Korkmaz da katıldı.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER