AGİAD İş ve Meslek Ödülleri töreni

AGİAD İş ve Meslek Ödülleri töreni


ADANA (A.A) - Adana Genç İş Adamları Derneğinin (AGİAD) İş ve Meslek Ödülleri sahiplerini buldu.
     Türkiye Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Süleyman Onatça, HiltonSAda yapılan ödül töreninde yaptığı konuşmada, markalaşmanın önemini vurgulayarak büyümek isteyen firmaların markalaşmaya büyük yatırımlar yapması gerektiğini belirtti.
     Markanın sadece reklam verilerek yapılamayacağını ifade eden Onatça şunları kaydetti:
     "Markalaşma çabasının birebir içinde olacaksınız. Markalaşma sadece parayla yapılamaz reklamla da yaptıramazsınız. Biz Toyota bayileri arasında birinci olduk ve gazetelere sayfa sayfa ilan verdik. Bir Allahın kulu da beni arayarak tebrik etmedi. Ama bunu biz haber haline dönüştürdük ve gazetelerde yayınlandı. İnanın çok sayıda kişi beni arayarak tebrik etti. İnsanlar reklamı okumuyor, haberi okuyor. Bir hafta önce takip ettiğimiz güzel bir karnaval organize edildi. Ayşe Arman festivalimize gelerek gazetesinde yazı yazdı. Adana, son gün ise 21 bin resim bir araya getirilerek Guinnes Rekorlar Kitabına girdi. Onun için Adananın bu tip organizasyonlarda yer alması çok önemlidir."
     Konuşmaların ardından yılın markası, yılın genç girişimcisi, İsmail Kulak sosyal sorumluluk, müşteri odaklı hizmet, inovasyon ve yılın en iyi çıkış yapan firması ödülleri sahiplerine verildi.
     Etkinliğe çok sayıda sivil toplum kuruluşu yöneticisi ve iş adamı katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Yıldız
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber AGİAD İş ve Meslek Ödülleri töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER