Ağrıda Bu Benim Eserim Projesi

Ağrıda Bu Benim Eserim Projesi


AĞRI (A.A) - Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğünün Bu Benim Eserim adlı projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     Ağrı Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ortaokul öğrencilerine yönelik matematik ve fen bilimleri çalışmaları gerçekleştirildiğini belirtti.
     Başak, 24 Eylülde başlayan proje başvurularının 1 Şubatta sona ereceğini ifade ederek, şöyle devam etti:
     Bakanlığımız ile TÜBİTAK arasında imzalanan protokol gereğince öğrenci projelerinin değerlendirme süreci TÜBİTAK tarafından oluşturulan bilim kurulları tarafından yürütülmektedir. Öğrenciler matematik ve fen bilimleri alanlarında hazırladıkları projelerle çalışmaya katılabilecekler. Bu alanlardaki konuların projelendirilmesi aşamasında çalışmaların özgün, bilimsel, mantık çerçevesi içinde, estetik, uygulanabilir ve sosyal fayda sağlayıcı olması esas alınmaktadır.
     Başak, başarılı olan veya bölge finallerine kalan projelerin, danışman öğretmen ve öğrencilerini ödüllendireceklerini vurgulayarak, il merkez ve ilçelerde bulunan tüm ortaokulların projeye, fen ve teknoloji alanında 1, matematik alanında da 1 olmak üzere en az 2 projeyle yarışmaya katılabileceklerini kaydetti.
     Toplantıya, matematik, fen ve teknoloji öğretmenleri katıldı.
    
     Muhabir: Fatma Güven / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrıda Bu Benim Eserim Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER