Ağrıdaki polis aracının devrilmesi

Ağrıdaki polis aracının devrilmesi -Patnos ilçesinde sigara kaçakçılığına yönelik operasyonda otomobilin devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Mehmet Emin Karataş için tören düzenlendi


AĞRI (A.A) - Patnos ilçesinde sigara kaçakçılığına yönelik operasyonda otomobilin devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Mehmet Emin Karataş için tören düzenlendi.
     Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene, şehit polis Karataşın ailesi, yakınları, Ağrı Vali Yardımcısı Mehmet Gökhan Zengin, Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, daire müdürleri, mesai arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Vali Yardımcısı Zengin, törende yaptığı konuşmada, olaydan duyduğu üzüntüyü ifade ederek, Vatanını, devletini, memleketini, bayrağını koruyup bu uğurda hayatını kaybeden şahıslara verilen mertebelerin en yücesine kavuşan polis kardeşimiz Mehmet Emin Karataşa Allahtan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum dedi.
     Emniyet Müdürü Bayram Coşkun da görevi başında şehit olan Karataşın en büyük mertebeyle onurlandırıldığını belirterek, Geride kalan eşi ve 3 çocuğu bizim emanetimizdir. Emanetimize ben ve diğer meslektaşlarım gözümüz gibi bakacağız. Gözün arkada kalmasın meslektaşım diye konuştu.
     Şehit polis memuru Karataşın eşi Nilüfer Karataş, tören sırasında kendisine baş sağlığı dileyen Zengin ve Coşkuna sarılarak ağladı.
     İlçe Müftüsü Abdulvahap Şakrakın yaptığı duanın ardından Karataşın cenazesi karayoluyla Ağrıya gönderildi.
     Şehit polisin cenazesinin saat 16.30 uçağıyla Ağrı Havaalanından Ankaraya gönderileceği öğrenildi.
    
     Muhabir: İdris Emre Savman / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrıdaki polis aracının devrilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER