Ağrı Belediye Başkanı Arslan, Trabzon Belediyesini

Ağrı Belediye Başkanı Arslan, Trabzon Belediyesini ziyaret etti


TRABZON (A.A) - Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Trabzon Belediyesini ziyaret eti.
     Başkan Arslan, beraberindeki başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte Trabzon Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Başkan Yardımcıları Ergin Aydın, Hüseyin Turan ve meclis üyeleri ile görüştü.
     Kınalı, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Ağrı ile Trabzon arasında bir çok ortak değer bulunduğunu belirterek, Kültür, gelenek ve göreneklerimiz benzerlik gösteriyor. Ağrıda bir çok Trabzonlu olduğu gibi, Trabzonda da çalışan, iş yapan bir çok Ağrılı hemşehrilerim var. Aynı zamanda Trabzonspor fanatiği olan başkanımızın, belediye hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirme gayreti içinde olduğunu biliyoruz dedi.
     Ağrıda belediyecilik alanında büyük bir dönüşüm olduğunu gözlemlediklerini ifade eden Kınalı, Bundan dolayı Başkanımızı tebrik ediyor, başkan ve ekibini Trabzonda ağırlamaktan dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Tüm Ağrılı kardeşlerimize sevgi ve muhabbetlerimi gönderiyorum diye konuştu.
     Arslan, Ağrı ile Trabzon arasındaki tek farkın deniz olduğunu vurgulayarak, Kültürlerimiz aynı. Güzel yurdumuzun, Anadolumuzun tüm insanları aynı güzellikte. Bizim Trabzona olan aşkımız, sevdamız, bölge insanının dürüstlüğü ve düzgünlüğünden gelen bir güzelliktir dedi.
     Trabzon Belediyesinin çok güzel işlere imza attığına dikkati çeken Arslan, şunları söyledi:
     Belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları da görüyorum. Allah nazardan saklasın, harika işler yapmışsınız. Trabzonumuz bölgenin gerçekten büyük bir metropolu olma yolunda. Fanatik bir Trabzonspor taraftarıyım. 2010-2011 sezonunda Trabzonsporun şampiyonluğu gasp edildi. Bu durum beni çok üzdü. Trabzonsporluluk sevdası bizlerde 1974den beri var olan bir sevdadır. Yurdumuzun tüm takımları elbette bizim için değerlidir, fakat Trabzonsporumuzun kalbimizde çok farklı bir yeri vardır. Ağrıda binlerce Trabzonspor taraftarı bulunuyor. Bununla ilgili bir dernek çalışması başlattık. İnşallah önümüzdeki aylarda Ağrıda Trabzonsporlular Derneği kuruyoruz.
     Arslan, Kardeşliğimizi, dostluğumuzu, bizi biz yapan değerlerimizi bizden kimse alamayacaktır ifadesini kullanarak, sözlerine şöyle devam etti:
     Ağrının en ucra yerinden Trabzonun Tonyasına, yurdun her tarafına kadar biz kardeşiz. Bu güzel vatanda, ecdadın bize bıraktığı bu topraklarda bizler, toprak altında kucak kucağa yatıyoruz. Toprağın üstünde de yan yana, kardeşçe, barış içinde çocuklarımızın yarınlarını sağlayacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Türkiyemizin tüm illeri bu bilinçte olan insanlarla doludur. Her dağın bir rüzgarı vardır. Türkiye bölgesinin en büyük doruğudur. Tabi ki kar olacak, boran olacak, ama önemli olan sarsılmadan, yıkılmadan ayakta durmaktır. Allaha hamd olsun ki ülkemiz bunu başarabilecek kapasitede ve güçtedir.
     Kınalı, ziyaret anısına Başkan Arslana gümüş telkari işlemeli fincan takımı hediye etti.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Ağrı Belediye Başkanı Arslan, Trabzon Belediyesini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER