Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teşekkür belgesi verildi


MALATYA (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, çalışmalarından dolayı Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teşekkür belgesi verdi.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt, yaptığı yazılı açıklamada, kurumlarının Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) ve kuraya tabi tutulacak adayların belirlenmesi çalışmaları dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirildiğini belirtti.
     Çalışmalar kapsamında ÖMSSnin merkez ve ilçelerdeki tüm engellilere kaymakamlıklar ve basın aracılığıyla duyurulduğunu anlatan Bozkurt, ayrıca engellilerin mağduriyet yaşamaması için bir görevlinin Ankarada seminerlere katıldığını ifade etti.
     Sınava katılacak bin 35 kişinin başvurusunun 5 kişilik ekip tarafından alındığını anlatan Bozkurt, sınavın aksaklık yaşanmadan geçmesi için belediyeyle irtibata geçilerek engelli araçlarıyla, tekerlekli sandalyeli engellilerin sınava nakillerinin sağlandığını kaydetti.
     Sınav merkezlerinde refakatçi bakım elemanları ve acil çözümler üretmek üzere sağlık personeli görevlendirildiğini belirten Bozkurt, bakanlıkça teşekkür belgesiyle ödüllendirilmelerini Çalışmaları gönül rahatlığıyla tamamladık. Böyle bir teşekkür belgesi almamız bizi hem onurlandırdı hem de iyi bir iş yapmanın gururunu yaşattı şeklinde değerlendirdi.
     (TBK-ÖND)
<< Önceki Haber Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER