AK Partinin mahalle ziyaretleri

AK Partinin mahalle ziyaretleri -AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca: -AK Parti İktidarı olarak her alanda ülkemizi ileriye götürdüğümüz gibi, Eskişehire de büyük yatırımlar yaptık ve halen yapmaya devam ediyoruz


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, AK Parti İktidarı olarak her alanda ülkeyi ileriye götürdüklerini, Eskişehire de büyük yatırımlar yaptıklarını ve halen yapmaya devam ettiklerini belirtti.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Odunpazarı Kadın Kolları İlçe Başkanlığı, mahalle ziyaretlerine Erenköy Mahallesiyle devam etti.
     Mahalle toplantısına katılan AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, burada yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:
     AK Parti İktidarı olarak her alanda ülkemizi ileriye götürdüğümüz gibi, Eskişehire de büyük yatırımlar yaptık ve halen yapmaya devam ediyoruz. Yeni stadyumumuz iki yıl içinde tamamlanmış olacak. Şehir Hastanesi ile ilgili ön yeterlilik ihalesi tamamlandı. Şehir Hastanesinin tamamlanmasıyla Eskişehir bölgenin sağlık merkezi haline gelecek. Demir yolunun yer altına alınması işlemleri hızla ilerliyor. Bu hizmetler gibi, Eskişehirde 400ün üzerinde yatırıma imza attık. Bugünlerde ise en büyük heyecanımız, Türk Dünyası Kültür Başkentliği. Eskişehirin tanıtımı için son derece önemli olan bu organizasyonun açılış programı, Sayın Başbakanımızın da katılımıyla gerçekleşecek. Bu heyecanı, bu coşkuyu 23 Martta Atatürk Stadyumunda tüm halkımızla birlikte yaşayacağız.
     Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı da yaptıkları çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi.
     AK Parti Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Çetin ise Erenköy Mahallesindeki sorunları ve talepleri yerinde dinlediklerini bildirerek, Bu toplantılardaki amacımız, mahallelerdeki sorunları bir de kadınlarımızın ağzından ve kadın bakışı ile ele almaktır. Bu amaçla gerçekleştirdiğimiz toplantılarımız, son derece verimli geçiyor. Her mahallede gerçekleştirdiğimiz toplantılarımız, kadınlarımızdan yoğun ilgi görüyor. Bu da kadının sosyal çalışmalardaki rolünün, katılımcılığının arttığının ve kendini daha rahat ifade edebildiğinin bir göstergesidir ifadelerini kullandı.
     Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, İl Kadın Kolları Başkanı Fecir Üçkaya ve Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci de katıldı.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Partinin mahalle ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER