AK Parti Adana Milletvekili Gürkan:

AK Parti Adana Milletvekili Gürkan: -Türkiyenin her metrekaresine hizmet üreten bir iktidarız


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Türkiyenin her metrekaresine hizmet üreten bir iktidar olduklarını bildirdi.
     Gürkan, Saimbeylide AK Parti teşkilat üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.
     Saimbeyli ve köylerinde yapılan hizmetler hakkında bilgi vererek muhtarların talepleriyle ilgili görüşmeler yapan Gürkan, yapılan tüm hizmetlerin sahibinin millet olduğunu ifade etti.
     Adana, İmamoğlu, Kozan, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli arasındaki yol yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Gürkan, şunları kaydetti:
     Cumhuriyetimizin ilanından 2002 yılına kadar, toplam 6 bin kilometre bölünmüş yol yapılmışken, 2002-2011 yılları arasında son 8,5 yılda 13 bin 500 kilometre yeni bölünmüş yol yaptık. 80 yılda yapılan yolun 2,5 kat fazlasını 8,5 yılda yaptık. 2002 yılına kadar sadece 6 il bölünmüş yolla birbirine bağlıyken, AK Parti iktidarlarında 74 il bölünmüş yollarla birbirine bağlandı. Milletimizin bizlere verdiği güç ve güven sayesinde ne mutlu ki Türkiyenin her metre karesine hizmet üreten bir iktidarız. Hayallerin ötesinde hizmetler ve duble yollar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.
     AK Parti Saimbeyli ilçe binasında ilçe başkanı ve muhtarların talepleri doğrultusunda yaklaşık 5 bin dönüm kiraz bahçeleri ve tarım arazisinin sulanmasını sağlayacak sulama göletlerinin planlanarak yapılması için DSİ Bölge Müdürlüğü ile görüşmeler yapan Gürkan, en kısa sürede talep edilen hizmetlerin gerçekleşmesinin takipçisi olacağını ifade etti.
     Saimbeyli Kaymakamlığına atanan Muharrem Eliğülü de makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gürkan, Eliğüle yeni görevinde başarılar diledi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Adana Milletvekili Gürkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER