AK Parti Ağrı Milletvekili Yıldız:

AK Parti Ağrı Milletvekili Yıldız: Ağrıya son 4 ayda devlet büyüklerimizin yaptığı ziyaretlerin olumlu sonuçları önümüzdeki süreçte alınacaktır


AĞRI (A.A) - AK Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız,Ağrıya son 4 ayda devlet büyüklerimizin yaptığı ziyaretlerin olumlu ve güzel sonuçları önümüzdeki süreçte alınacaktırdedi.
     Milletvekili Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, Ağrıya son 4 ayda devlet büyüklerince önemli ziyaretler gerçekleştirildiğini hatırlatarak, kentin sorunlarının yerinde incelenmesi bakımından bu tür ziyaretlerin önemli olduğunu söyledi.
     Ağrıda cumhuriyet tarihinin ilklerinin bu süreçte yaşandığını belirten Yıldız, şunları kaydetti:
     Ağrıya son 4 ayda devlet büyüklerimizin yaptığı ziyaretlerin olumlu ve güzel sonuçları önümüzdeki süreçte alınacaktır. Bu yılın Ocak ayında Ağrı heyeti olarak, Sayın Cumhurbaşkanımıza bir ziyaret gerçekleştirmiştik. Ziyarette kendilerini Ağrıya davet etmiştik. Sağ olsunlar bu davetimiz geçtiğimiz Haziran ayında karşılığını buldu. Ayrıca Nisan ayında, İçişleri Bakanımız İdris Naim Şahin ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Nihat Ergün, Temmuz ayında Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu ile Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz, Ağustos ayında ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Mehmet Mehdi Eker Ağrıya gelerek gezi ve incelemelerde bulundular. Bakanlarımız bu süreçte kentin sorunları hakkında yetkililerden bilgiler aldılar. Bu ziyaretlerin yansımaları önümüzdeki süreçte alınacaktır.
    
     Muhabir: Fethullah Yaman / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber AK Parti Ağrı Milletvekili Yıldız: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER