AK Parti Aydın Milletvekili Erdem:

AK Parti Aydın Milletvekili Erdem: Kimse büyükşehir olacağız, zarar göreceğiz diye düşünmesin, tam tersi büyükşehrin büyük yararları var


AYDIN (A.A) - AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, hiç kimsenin Aydının büyükşehir olmasından zarar göreceğini düşünmemesi gerektiğini, düzenlenmenin tam tersi çok büyük yararları olduğunu belirtti.
     Erdem, partisinin Germencik ilçe teşkilatınca düzenlenen danışma toplantısında yaptığı konuşmada, büyükşehir düzenlemesinin, muhalefet partilerince halka yanlış anlatıldığını savundu.
     Vatandaşların asılsız yüksek vergi alınacağı sözleriyle korkutulduğunu ileri süren Erdem, şunları söyledi:
     Yüksek vergi ödeneceğini, ruhsatlardan büyük paralar alınacağını ifade ediyorlar. Halbuki tam tersi bir durum ortaya çıkacak. Af denilecek kadar güzel bir çalışma olacak. Özellikle köylerde 5 yıl içerisinde ne vergi ödenecek, ne ruhsat parası alınacak. Herkes evinin ruhsatını bedavadan alacak. Hayvancılık meselesine gelince, herkes şimdi nasıl ilçelerde, köylerde hayvancılık yapıyorsa büyükşehir olduğu zaman da vatandaşlar hayvancılığını yapacaklar. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.
     Yaygara koparan özellikle belde belediye başkanları. Tabi onlar için de kolay değil. Bir nevi işlerini kaybediyorlar. Onun için yaygara koparıyorlar. Yoksa, büyükşehir olursak beldeye zarar gelecek diye düşündüklerinden değil, kimse büyükşehir olacağız, zarar göreceğiz diye düşünmesin, tam tersi büyük şehrin büyük yararları var.
    
     Muhabir: Necip Uyanık / Suat Deniz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AK Parti Aydın Milletvekili Erdem: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER