AK Parti Beşikdüzü İlçe Danışma Meclisi

AK Parti Beşikdüzü İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı


TRABZON (A.A) - AK Parti Beşikdüzü İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
     AK Parti Beşükdüzü İlçe Teşkilatı binasında gerçekleştirilen toplantıya, partinin Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, İl Başkan Yardımcısı Nevzat Çabuk, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çakır, İlçe Başkanı Harun Demirci, Kadın Kolları Başkanı Fatma Aras ve partililer katıldı.
     Demirci buradaki konuşmasında, 2013 yılının Beşikdüzü açısından yatırım yılı olacağını belirterek, 25 köyümüzde proje üreteceğiz. Her köye gidiyoruz, gitmeye devam edeceğiz. Seçimler yaklaşıyor. Beşikdüzü Belediyesini AK belediyecilik ile buluşturacağız. Bizde durmak yok, hizmete devam vardır dedi.
     İlçede TOKİnin yaptırdığı 360 konutun inşaatının başladığını ifade eden Demirci, İlçe stadyumunun bir an önce yapılması için destek bekliyoruz. Cezaevi ile ilgili ilk kazmasının vurulmasını istiyoruz. İlçemizde imam hatip lisemizle ilgili sıkıntımız var. İnşallah önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi için bir gayret var. Beşikdüzüne modern bir anaokulu yapılması programa girdi, takipçisiyiz. Çeşmeönü İlköğretim Okulunun yasal olan bütün her şeyi aşıldı ve İl Özel İdaresine yazısı yazıldı, ihaleye giriyor diye konuştu.
     Milletvekili Seymenoğlu da herkesin ortak temennisinin terör sorununun bir an önce bitmesi olduğunu söyleyerek, Sayın Başbakanımız bu işi çözecek tek lider. Şehit ailelerimizi, vatandaşlarımızı üzecek hiçbir şeyi yapmayız, özellikle buna dikkat ederek terör sorununun çözülmesi gerekiyor dedi.
     Konuşmalar sonrası, tadilat yapılarak yenilenen parti binası, Seymenoğlu ve Demirci tarafından kurdele kesilerek yeniden hizmete sunuldu.
    
     Muhabir: Muhamet Taş
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber AK Parti Beşikdüzü İlçe Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER