AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun:

AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun: -Yedigöller, Boluya mal olmuş, dünya çapında bir güzelliktir, Boluya mal olmuş bu güzelliğin bir başka ilin sınırları içerisinde olması düşünülemez


BOLU (A.A) - AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Yedigöllerin Boluya mal olmuş, dünya çapında bir güzellik olduğunu belirterek, Boluya mal olmuş bu güzelliğin bir başka ilin sınırları içerisinde olması düşünülemez dedi.
     Partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Ercoşkun, hükümet ve bakanlıklar nezdinde çeşitli işleri takip ettiklerini belirterek, Bolunun yüzde 65i orman olduğu ve ormanlarla birlikte tabiat güzelliklerinin hepimizin gururu olduğunu düşünürsek, 492 köy, 600 mahalleden oluşan Bolu coğrafyasında köylerin hiçbirinde çöp toplama faaliyet gerçekleşmiyordu diye konuştu.
     Çevre ve Şehircilik Bakanlığından çöp kamyonu talep ettiklerini kaydeden Ercoşkun, Çevre ve Şehircilik Bakanlığındaki girişimlerimiz sonucunda Boluya 3 çöp kamyonunu hibe edildi. Kıbrısçık ilçesi için de Boludan bir çöp kamyonu verilecek. Hayırlı, uğurlu olsun şeklinde konuştu.
     Yedigöllerin Karayolları Gerel Müdürlüğünce Düzce sınırları içerisinde gösterildiğini ifade eden Ercoşkun, Bir ilin mülki sınırları Karayolları tarafından belirlenmez. Doğal olarak Karayollarının bastırdığı bir haritada nereye ait olduğundan bahsetmesi bir şey ifade etmez. Bu konuda Karayollarından resmi bir açıklama istedim. Bu anlamda Yedigöllerin Boludan ayrılması söz konusu değildir. Yedigöller Boluya mal olmuş, dünya çapında bir güzelliktir, Boluya mal olmuş bu güzelliği bir başka ilin sınırları içerisinde olması düşünülemez. Bu konuda Bolulu vatandaşlar içlerini ferah tutsun şeklinde konuştu.
     (TZL-EG-KMK)
<< Önceki Haber AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER