AK Parti Bozüyük İlçe Danışma Kurulu

AK Parti Bozüyük İlçe Danışma Kurulu Toplantısı -AK Parti Bilecik İl Başkanı Kurtulmuş: -"Büyük işleri büyük milletler, büyük projeleri, yatırımları ve sorunları da büyük partiler çözer"


BİLECİK (A.A) - AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, büyük işleri büyük milletlerin, büyük projeleri, yatırımları ve sorunları da büyük partilerin çözdüğünü söyledi.
     Kurtulmuş, Bozüyük Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Allahın izni, milletin de desteğiyle terörü çözüme ulaştıracaklarını, buna ekip olarak inandıklarını kaydetti.
     Türkiyenin terör belasından birlikte kurtulacağını ifade eden Kurtulmuş, şöyle konuştu:
     "Terör meselesi yeni çıkmadı. Sorunu çözmek için başından itibaren gerekenleri yaptık. Terör meselesini çözme noktasında son atağı yaptığımız şu aşamada bu zamana kadar yapılan hizmetleri de geçmişe bakıp değerlendirmek gerekiyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bu zamana kadar ihmal edilmişti. Bu zamana kadar eğitimde, sağlıkta, ulaşımda ne yapılması gerekiyorsa hükümetimiz meseleyi en başından ele alıp hizmetlerin tümünü gerçekleştirdi. Orada yaşayan kardeşlerimiz, bu zamana kadar hizmet edilmeme, ötekileştirme, ihmal edilme, sağlık, noktasında, eğitimde, ne alan varsa bu alanlar bizim hükümetimiz tarafından ortadan kaldırıldı. Bu hizmetler yapıldıktan sonra orada yaşayan insanımız bize inandı. Bu inanç sağlandıktan sonra oradaki insanımız devleti yanında hissetmeye başladı. Kendisinin de birinci sınıf vatandaş olduğunu hissetti. Büyük işleri büyük milletler, büyük projeleri, yatırımları ve sorunları da büyük partiler çözer."
     Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı da kente yapılması planlanan otogarın ihalesini tamamladıklarını, itiraz sürecinin sonuçlanmasının ardından sözleşme imzalayacaklarını bildirdi.
     Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Nizamettin Çam, Cihangazi Belde Belediye Başkanı Sinan Saygı, İl Genel Meclisi Üyesi Nail Dağlı ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti Bozüyük İlçe Danışma Kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER