AK Parti Çorum Milletvekili Yıldırım:

AK Parti Çorum Milletvekili Yıldırım: -Bazıları yaptığımız hizmetlere bakıp ah çekiyor, bu adamlar böyle hizmet ettiği sürece bize iktidar nasip olmaz diyorlar, biz hizmet etmeye devam edeceğiz


ÇORUM (A.A) - AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Bazıları yaptığımız hizmetlere bakıp ah çekiyor, bu adamlar böyle hizmet ettiği sürece bize iktidar nasip olmaz diyorlar, biz hizmet etmeye devam edeceğiz ifadelerini kullandı.
     Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, bazı çevrelerin Çoruma ne hizmet yaptınız şeklinde eleştirilerde bulunduklarını belirterek, göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları hizmetlerin kentte yaşayan vatandaşlar tarafından bilindiği ve takdir edildiğini ifade etti.
     Üniversitede yeni bölümler açılmasından Obruk Barajının faaliyete geçmesine, bölünmüş yollardan ilçelere yapılmakta olan devlet hastanelerine kadar pek çok yatırımın kente getirildiğini hatırlatan Yıldırım, kavga etmek yerine iktidar olarak hizmet üretmeyi tercih ettiklerini kaydetti.
     Çoruma yapılan hizmetlerin inkar edilemeyeceğini vurgulayan Yıldırım, şöyle devam etti:
     Bazı kişiler zaman zaman çıkıp Çoruma ne yaptınız diye soruyorlar. 2003 yılında hayal olan pek çok şeyi gerçekleştirdik. Bir bölüm bile açılmasına razı olunulan bir üniversite hayali vardı, bugün ise Hitit Üniversitesini nasıl dünya üniversitesi yapabileceğimizi tartışıyoruz. Atıl bırakılmış, çürümeye terk edilmiş Obruk Barajını hizmete açtık. Bugün Obrukta elektrik üretiliyor, balıkçılık yapılıyor. Bölgede iklim değişikliği ile tarımsal üretim farklılaştı ve kaliteleşti. Koçhisar, Hatap Barajı gibi pek çok sulama projesi hayata geçirildi. Şu an kentimize 600 yataklı bir hastane daha yapıyoruz. Osmancıka ve İskilipe hastane yapıyoruz.
    
     -Demiryolu projesi
    
     Kentin en büyük ihtiyacı olan demiryolu konusu için de çeşitli çalışmalar yapıldığını hatırlatan Yıldırım, şunları kaydetti:
     Bakanlığın önüne yeni bir güzergah koyduk. Samsun milletvekillerimiz ile güç birliği yaptık. Şimdi hattımızda çalışmalar devam ediyor. Bu işler boyacı küpü değil. Onca yapılan toplantıyı halkın fikrini alma çalışmalarını, arazide yapılan haritalandırma çalışmalarını görmezden gelinemez. Biz yapılanı biliyoruz, milletimiz de biliyor. Çoruma demiryolu gelmesi için çalışmalar devam ediyor.
     Kente yapılan hizmetlerin çok sayıda olduğuna dikkat çeken Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:
     Bu hizmetler saymakla bitmez. Bazıları yaptığımız hizmetlere bakıp ah çekiyor, bu adamlar böyle hizmet ettiği sürece bize iktidar nasip olmaz diyorlar, biz hizmet etmeye devam edeceğiz. At binenin kılıç kuşananındır. Geçmişteki milletvekili arkadaşlarımızla, bugünkülerle, teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımızla bir bütün halinde milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Biz kavga etmiyoruz hizmet ediyoruz. Çoruma bir çivi çakana teşekkür ediyoruz.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber AK Parti Çorum Milletvekili Yıldırım: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER