AK Parti Denizli Milletvekili Dalbudak:

AK Parti Denizli Milletvekili Dalbudak: Eğitimde 4+4+4 sistemi ile ara eleman, meslek elemanı sıkıntısı giderilecek


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, eğitimde 4+4+4 sistemi ile ara eleman, meslek elemanı sıkıntısının giderileceğini bildirdi.
     Dalbudak, yaptığı yazılı açıklamada, Denizlide turizm, tekstil, mermer, gıda gibi alanlarda faaliyet gösteren iş kadınları ile Osman Bey Konağında toplantı yaptıklarını belirtti.
     Kente, ülkeye daha fazla katma değer sağlamak adına her kesimle buluştuklarını dile getiren Dalbudak, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Akademisyen, esnaf, çiftçi kadınlarımızla, gençlerimizle ve birçok kesimle buluştuk. En son iş kadınları ile biraraya geldik. İlkini düzenlediğimiz bu toplantının tekrarını da yine en kısa zamanda gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. İş kadınları, hem anne, hem üreten, ili ve ülkeyi kalkındırmada katkı sağlayan isimler, kadınlarımız için rol model. Turizm, tarım, teşvik sistemleri ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiğimiz toplantıda iş kadınlarının ortak sıkıntısı ise kalifiye eleman bulamamak. Katılımcılar Turkiyede işsizliğin olmadığını, iş beğenmemenin olduğunu dile getirdi. Eğitimdeki 4+4+4 sistemi ile ara eleman, meslek elemanı sıkıntısı giderilecek.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Denizli Milletvekili Dalbudak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER