AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu:

AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu: Edirnede yapılacak çok iş var, yapılan çok iş var, inşallah her geçen gün daha iyi noktaya geleceğiz


EDİRNE (A.A) - AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Edirnede yapılacak çok iş var, yapılan çok iş de var, inşallah her geçen gün daha iyi noktaya geleceğiz dedi.
     Müezzinoğlu, AK Parti Edirne İl Başkanlığında düzenlediği toplantıda tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak sözlerine başladı.
     Dün açılışı yapılan Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilciliğinin Edirne için çok anlamlı olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, Edirnenin stratejik açıdan temsilciliklerin bulunduğu diğer iller İstanbul ve İzmirden daha önemli bir konumda olduğunu belirtti.
     Edirnede yapılacak olan yatırımlara da değinen Müezzinoğlu,Özellikle Karaağaç köprüsünün ihale aşaması tamamlandı. Artık şantiye yeri araştırmaları yapılıyor. Kazma vurulacak noktaya geldi. TOKİ tarafından kente yapılacak hastane stadyum, kapalı spor salonu, yüzme havuzuyla ilgili protokol imzalandı. İnşallah bu yatırımlar da yapılacak. Emniyet müdürlüğümüzün binası sıkıntılıydı zemin anlamında, yeni binasının yapılmasıyla ilgili tahsisat ayrıldı. Kısa zamanda yeni binanın yapımı başlayacak. Kente yakışır bir şekilde bir bina yapılacak. Ergene Nehrindeki kirlilikle ilgili çalışmalar yapılıyor. Yol haritası ve projeler belirlendi. Bu süreç bizi mutlu ediyor. çakmak ve Hamzadere barajı sulama kanallarıyla ilgili çalışmaları da yine takip ediyoruz. Edirnede yapılacak çok iş var, yapılan çok iş de var, inşallah her geçen gün daha iyi noktaya geleceğiz dedi.
     Edirnenin turizm ve tarım kenti olarak bilindiğini ifade eden Müezzinoğlu, kentin yerel dinamiklerinin daha sağlıklı noktaya taşımaları gerektiğini belirtti.
     CHP Edirne İl Başkanlığının gündeme getirdiği mükerrer üyelikle ilgili konu hakkında da değerlendirmelerde bulunan Müezzinoğlu, AK Parti olarak 8 milyonu aşkın üyemiz var. Üye olmak veya üyelikten vazgeçmek bireyin şahsi kararıdır. Bazen dün üye olan bugün bir sebeple üyelikten çıkabiliyor. Vatandaşın hangi partiye üye olduğunu bilme şansımız yok. Bize üye birinin de başka bir partiye üye olup olmadığını bilme şansımız yok. Bunu bilen tek bir yer var, o da Cumhuriyet Başsavcılığı. Başsavcılık 6 aylık periyotlarla üye analizi yapıp genel merkezlere bildiriyor. Bir sıkıntı varsa ortaya çıkıyor. Bu bugüne ait bir mesele değil. benim İstanbul il başkanlığı yaptığım dönemde de bunun gibi problemler oldu. Bunu çok problem edecek bir olay olarak görmüyorum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER