AK Parti Emet İlçe Başkanı Yeremin

AK Parti Emet İlçe Başkanı Yeremin babaannesi 107 yaşında vefat etti


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Ali Yeremin, 107 yaşında vefat eden babaannesi Ayşe Yeremin cenazesi, ilçede toprağa verildi.
     Solunum yetmezliği nedeniyle evinde vefat eden ve ilçenin en yaşlı kişisi de olan Ayşe Yeremin cenazesi, evinden alınarak, Çarşı Camisi bahçesindeki musalla taşına konuldu.
     Cenaze, burada ikindi vakti Emet Müftüsü İsmail Temur tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası ilçe mezarlığında defnedildi. Törene, AK Partinin Kütahya teşkilatlarının yöneticileriyle vatandaşlar katıldı.
     Mehmet Ali Yerem, tören sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, babaannesinin, torunlarının çocuklarını gördüğünü söyledi.
     Onun, bir çocuğunu trafik kazasında, başka bir çocuğunu hayır için yapılan su kanalı kazısındaki göçükte, bir çocuğunu silahla vurularak, bir çocuğunu ise kanser hastalığı nedeniyle kaybettiğini belirten Yerem, Hayatında birçok acılar yaşayan babaannemin şuuru son nefesine kadar yerindeydi. Elbette ki, acımız büyük. Bu acılı günümüzde hem cenaze törenine katılarak hem de telefon ve telgraflarıyla yanımızda olan herkese teşekkür ederim dedi.
    
     Muhabir: Abdülkadir Ekmekçioğlu / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Emet İlçe Başkanı Yeremin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER