AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi: -Batı komşularımızda ekonomik krizler söz konusuyken, bu ateş çemberi içerisinde Türkiye bunlardan etkilenmedi, ayakları üzerinde sağlam bir şekilde durmayı başarabildi -Ülkemiz IMF


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Batı komşularımızda ekonomik krizler söz konusuyken, bu ateş çemberi içerisinde Türkiye bunlardan etkilenmedi, ayakları üzerinde sağlam bir şekilde durmayı başarabildi dedi.
     Tanrıverdi, Devrek İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Semerciyi makamında ziyaret ederek, çalışmalarıyla ilgili brifing aldı.
     Ziyarette konuşan Tanrıverdi, yerel yönetim hizmetlerinin sürekli geliştiğini ve değiştiğini belirterek, bir ülkenin kalkınmışlığının yerel yönetimlerin hizmetlerinden anlaşılabileceğini söyledi.
     AK Partili belediyelerin insan merkezli ve hizmet odaklı çalıştığını vurgulayan Tanrıverdi, şöyle konuştu:
     AK belediyeciliğin uygulandığı büyük şehirlerde, ilçelerde ve beldelerde büyük bir değişim yaşanmaktadır. Bu şehirlerin kalkındığı ve bu şehirlerde yaşayan insanların mutluluğunu fark ediyoruz. Belediyelerin hizmetlerini uygularken şehirlerin estetik yapısına, alt ve üst yapısına uygun olup olmadığına da bakması gerekir. Estetik şehirler oluşturulmalıdır. Bu bağlamda şu an AK Partili belediyelerin olduğu yerlerde alt ve üst yapılar tamamlanmıştır. Şimdi estetik şehirlerin oluşması gayretini göstermekteyiz. Dünyada marka olacak şehirler oluşturacağız.
    
     -2023 hedefi-
    
     Tanrıverdi, hükümetin hedefinin Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılında ülkeyi muasır medeniyetler düzeyine çıkarmak olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
     Türkiyede sıfır sorun oluşturmak istiyorsak demokrasimize sahip çıkmalıyız. Gerçek demokrasiyle bu ülkenin buluşmasını sağlamak zorundayız. Bu anlamda yerel yönetimlerin rolü büyüktür. Belediye başkanlarımız bu rolü üstlendiklerinin farkındadır. Bu yöndeki çalışmalarını artırmışlardır. AK Parti hükümetimiz Hedef 2023 diyerek bir hedef belirlemiştir. İnşallah bunu halkımızla birlikte gerçekleştireceğiz.
     Türkiyenin ekonomik yönden sorunu yok. Batı komşularımızda da ekonomik krizler söz konusuyken, bu ateş çemberi içerisinde Türkiye bunlardan etkilenmedi, ayakları üzerinde sağlam bir şekilde durmayı başarabildi. Ülkemiz IMFden dilenen devlet olmaktan çıkmış, IMFye borç verecek olan bir duruma gelmiştir. Bu durum siyasi istikrar sağlama yoluyla gerçekleşmiştir. Milletimiz de bu istikrarın tadını almıştır. Bugün yapılan anketler de göstermektedir ki AK Partinin oy oranı yüzde 54lerin altına düşmemiştir.
     Belediye Başkanı Semerci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdiye, ziyaretin sonunda dünyaca ünlü Devrek bastonu hediye etti.
    
     Muhabir: İbrahim Tığ / Erdinç Aksoy / Sinan Özmüş
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER