AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi: Gerçekleri gizlemek adına İçişleri Bakanını taşlamayı tercih ettiler -Biz bir ölür, bin doğarız. Hiçbir zaman bunlar bizi yıldıramaz


MANİSA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Ramazan Bayramını güvenlik güçleriyle geçirmek üzere Hakkaride bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahine esnaf ziyareti sırasında yapılan saldırıyla ilgili, Gerçekleri gizlemek adına İçişleri Bakanını taşlamayı tercih ettiler dedi.
     AK Parti Ahmetli ve Salihli ilçe teşkilatlarınca düzenlenen bayramlaşma programlarına katılan Tanrıverdi, Ramazan Bayramını güvenlik güçleriyle geçirmek üzere Hakkaride bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahine esnaf ziyareti sırasında yapılan taşlı saldırıya ilişkin değerlendirmede bulundu.
     Tanrıverdi, bir hazımsızlığın söz konusu olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:
     Hepiniz gördünüz ki ülkemizin İçişleri Bakanını orada taşlamaya başladılar. Niye- Çünkü bir hazımsızlık var. Oraya İçişleri Bakanı gittiği zaman, onların kötü emelleri, niyetleri, gerçekler ortaya çıkmış olacaktır. Gerçekleri gizlemek adına İçişleri Bakanını taşlamayı tercih ettiler. Sayın Bakanımız yıldı mı- Hayır. Geri çekildi mi- Hayır. Orada yine kararlı duruşu ile 780 bin kilometrekareye sahip Türkiyenin bir bütün olduğunu, orada yaşayanların da vatandaşımız olduğunu, insanımız olduğunu gösterdi. Gördüğünüz gibi kim ne yaparsa yapsın, ne derse desin, sonuç alması mümkün değil.
     AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindarın kardeşi ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Dindarın Cizre ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine de değinen Tanrıverdi, konuşmasını şöyle sürdürdü:
     Şırnakta bu ikinci il başkan yardımcımızın şehit edilmesi. Daha önce Ali kardeşimiz, Allah rahmet eylesin, şehit edilmişti. Şimdi de dün aynı zamanda milletvekilimizin kardeşi İl Başkan Yardımcımız Ramazan Dindar şehit edildi. Allah rahmet eylesin. Bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Ancak biz bir ölür, bin doğarız. Hiçbir zaman bunlar bizi yıldıramaz. Şırnakta, Hakkaride, nerede olursa olsun, bu hadiseler bizi ürkütemez, yıldıramaz. Çünkü biz milletimize aşığız, ülkemize sevdalıyız. Dolayısıyla ülkemize, milletimize sevdalı ve aşık olanlar, kesinlikle önünde bir engeli kabul etmez ve yoluna devam eder.
     Tanrıverdi, bayramların, birlik, beraberlik, toplumsal dayanışma ve sosyal paylaşımın zirveye çıktığı günler olduğunu vurgulayarak, Hele hele rahmet, bereket ayı olan ramazan sonrası böyle bir bayramı paylaşmak, elbette her yönüyle bizim dostluklarımızın güçlenmesini sağlayacaktır. Bizim dostluklarımızın güçlenmesi, Türkiyenin daha güçlü olmasını, partimizin daha büyük bir parti olmasını sağlayacaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık / Emre Umurbilir / Bahri Okumuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER