AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan Kayseride -Erdoğan, partisinin yeni il binasını hizmete açtı


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kayserideki yeni il binasının açılışını yaptı.
     Erdoğan, Kayseride gerçekleştirdiği toplu açılışın ardından Hastane Caddesindeki AK Parti Kayseri İl Başkanlığının yeni hizmet binasına geçerek, burada bir konuşma yaptı.
     Kayserinin dünyanın sayılı merkezlerinden biri haline geldiğini bir çok yatırım, hizmet ve tesisleriyle diğer kentlere örnek olduğunu ifade eden Erdoğan, Kayseride susuzluk sorunu diye bir sorun kalmadığını söyledi.
     Erdoğan, bir zamanlar, Kayseriye deniz gelir mi- diyenlere Yamula Barajıyla cevap verdiklerini belirterek, Biz bu millete efendi olmaya gelmedik hizmetkarız. Yıllardır Kayserimize çok büyük hizmetler verdik. Hamd olsun, Kayserinin denizle bağlantısını kurmadık ama Yamula Barajıyla adeta bir deniz hasretini giderdik diye konuştu.
     AK Partinin hizmet siyaseti üzerine kurulu bir siyasi parti olduğunu ve bu anlayışla çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Erdoğan, Kayseride AK Partinin üçüncü binasına taşındığını, bugüne kadar açılan hizmet binalarının da hiçbir zaman yeterli olmadığını, büyümeye devam ettiklerini ifade etti.
     Erdoğan, Yeni binamızla Kayseride hizmet siyasetini çok daha farklı bir yere getirmeyi düşünüyoruz. Yeni binamız Türk demokrasisine, Türk siyasetine ve partimize hayırlı olsun dedi.
     Başbakan Erdoğan, daha sonra hizmet binasının açılışını gerçekleştirerek, binayı gezdi.
     Bu arada, binanın karşısındaki dört katlı apartmanı kaplayan üzerinde Koca bir dünya sana hasta. Ne yiğittin sen Davosta, gadanı alırım büyük usta pankartı Başbakan Erdoğanın dikkatini çekti. Erdoğan, gülümseyerek pankartı kızı Sümeyye Erdoğana da gösterdi.
    
     Muhabir: Kadir Karakuş/Seval Güler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER