AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Yücelden,

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Yücelden, Başhekim Sarıışıka ziyaret


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ahmet Sarıışıkı ziyaret etti.
     Başhekimlik makamında gerçekleşen ziyarette Sarıışık, çalışmalar hakkında Yücelle bir süre sohbet etti.
     Sarıışık, burada yaptığı konuşmada, vatandaşın hastaneden beklentilerini bildiklerini belirterek, hedeflerinin daha kaliteli hizmet verilmesi ve israfı ortadan kaldıran bir sistemi oluşturmak olduğunu kaydetti.
     Bunun için Sağlık Bakanlığı ile yeni bir sistemi hayata geçirerek hastanelerde karne döneminin başlatıldığını ifade eden Sarıışık, uygulamanın başarılı olduğunda yaygınlaşacağını bildirdi.
     Sarıışık, Hastanemizin çalışma karnesi 6 aylık süreçte olumlu ise çalışmaların doğru olduğunu, yapılan hizmetlerin başarılı olduğunu ortaya koymuş olacağız. Bu doğrultuda ben ve tüm ekibim Gölcük halkına güzel ve kaliteli sağlık hizmeti sunmak için çok çalışacağız dedi.
     Yücel de Gölcükte yaşayan vatandaşın beklentilerinin büyük olduğunu ifade ederek, Sarıışık ve yönetim kadrosunun bu beklentilere en güzel şekilde cevap vereceğine inandığını dile getirdi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Yücelden, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER