AK Parti İl Başkanı Köse:

AK Parti İl Başkanı Köse: -11 yıldır yapacaklarımızı söyledik. Söylediklerimizi de Allaha hamd olsun hayata geçirdik


ANTALYA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, 11 yıldır yapacaklarımızı söyledik. Söylediklerimizi de Allaha hamd olsun hayata geçirdik dedi.
     Mustafa Köse, Muratpaşa İlçe Teşkilatında AK Parti iktidarının 10. yılı dolayısıyla düzenlenen delege toplantısına katıldı. Köse, toplantıda yaptığı konuşmada, Muratpaşa Teşkilatının, yeni projeleri ve başarılı çalışmalarıyla Antalya halkına hak ettiği hizmeti götüreceğini söyledi. AK Parti ilçe teşkilatlarının düzenlediği toplantılarda, ortak akılla hareket edildiğini ve sağlıklı sonuçlar alındığını anlatan Köse, İstişarede rahmet vardır. İstişare yaparak doğruyu buluyoruz ve vatandaşların sıkıntılarını yakından takip etme şansı yakalıyoruz dedi.
     AK Partinin, hizmet siyaseti yaptığını, hizmeti, yatırımı ve projeyi konuştuğunu belirten Mustafa Köse, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Konuşmakla da kalmaz, ne söylediyse yapar, hayata geçirir. 11 yıldır yapacaklarımızı söyledik. Söylediklerimizi de Allaha hamd olsun hayata geçirdik. CHP, Antalya ve Muratpaşaya gereken hizmeti vermemiştir. Antalyalılara boş vaatler vermekten başka bir şey yapmıyorlar. Bu zihniyet, darbe yapmak ve yaptırmaktan, bu şekilde iktidara gelmeye çalışmaktan başka bir şey bilmez. Uzun yıllardır siyaset yapan Deniz Baykala yetki verdiler. Bakan ve genel başkan yaptılar. Ülke için bir tane projeleri olmadı. Antalyaya bir çivi çakmadılar. Hiçbir icraatı bulunmayan CHP, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını, sanki hükümet yasaklamış gibi halkı provoke etmeye çalıştı. Cumhuriyet Bayramının halkın bütün kesimleri tarafından kutlanmasına yönelik atılan adımlar, bazı kesimler tarafından farklı noktalara çekmişlerdir. Sadece çelenk koyma töreniyle ilgili bir düzenlemeyi, halkın bayramı kutlamasını yasaklamış gibi anlatarak halkı ayaklandırıp, sokağa dökmeye çalıştılar, hükümeti, Başbakanı Cumhuriyete karşıymış gibi göstermeye çalıştılar.
     Milli bayramların ruhuna uygun şekilde kutlanması gerektiğini ifade eden Köse, Türkiyede eski, kötü alışkanlıkların ortadan kaldırılması, gelişmeye, kalkınmaya ve milli şuura önem veren bir neslin yetişmesine yönelik gayretleri olduğuna dikkati çekti. Köse, Ama ne yazık ki bazı kesimler hala çeşitli ayak oyunlarıyla insanlarımızı ayırmaya, ötekileştirmeye çalışmaktadır. Hiç kimse bu ülkede bizden daha milliyetçi, bizden daha cumhuriyetçi değildir. Çok şükür, halkımız son derece bilinçli ve bu ayak oyunlarına prim vermemektedir dedi.
     AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Ali Kıvrak da, yönetim olarak yaptıkları çalışmalar hakkında delegeleri bilgilendirdi. Yerel seçimlerle ilgili hedeflerini paylaşan Kıvrak, Farklı düşünen, birlikte üreten sloganı ile çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Kıvrak, Muratpaşa İlçe Teşkilatı olarak 56 mahallede çalışmalara başladık. Delege toplantıları vesilesiyle mahallelerdeki sıkıntılara çözüm üretmeyi hedefliyoruz. İnşallah önümüzdeki seçimlerde Büyükşehirde ve Muratpaşada AK Belediye olarak halkımıza hizmet vereceğiz diye konuştu.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Köse: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER