AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Kurtkaya: -Ana sınıfındaki bir çocuğa siyasi propaganda yaptığımız şeklindeki bir iddia abesle iştigaldir


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, kentteki bir anaokulunda eğitim gören öğrencilere parti logolu tabaklarla meyve dağıtıldığı iddiasıyla ilgili Ana sınıfındaki bir çocuğa siyasi propaganda yaptığımız şeklindeki bir iddia abesle iştigaldir dedi.
     Kurtkaya, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, partilerinin kadın kollarınca yerli malı haftasında Gölbucağı Mahallesinde düzenledikleri etkinlikte, mahalle halkına ve esnafa hazırlanan meyve tabaklarını dağıttıkları sırada, aynı mahalledeki Şehit Üsteğmen Aydın Aydoğmuş İlköğretim Okulundan bir öğrenci velisinin kendilerini okula davet ettiğini belirtti.
     Kendilerinin de ellerinde kalan meyve tabaklarından öğrencilere ikram ederek iyi niyet çerçevesinde çocukları sevindirmek istediklerini ifade eden Kurtkaya, şöyle konuştu:
     Asıl kasıt, bu konuda art niyetle hareket eden CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkayadadır. Sanki ana sınıfı çağındaki küçük çocuklara siyasi propaganda yapıyormuşuz izlenimi uyandırmak ve partimizi karalamak için konuyu basına aktarmıştır. Ana sınıfındaki bir çocuğa siyasi propaganda yaptığımız şeklindeki bir iddia abesle iştigaldir. Bizler bir siyasi partinin kadın kolları olabiliriz, ancak her şeyden önce birer anneyiz. Hizmetle dolu iktidar dönemimize söyleyecek söz bulamayan CHP Milletvekili Rıza Yalçınkaya ve CHP İl Başkanı Selim Karakaş, her zaman yaptıkları gibi gündemi değiştirmek için kirli siyaset yolunu seçmişlerdir. Bizim siyaset anlayışımızın temeli hizmet odaklı siyasi bir anlayıştır. Maalesef CHP zihniyetinin anlayışı da kirli düşüncelerle siyaseti kirletmiştir. Ulusal ve yerel basında Anaokuluna AKP meyvesi, Anaokulunda meyve partisi şeklinde yer alan haberler çarpıtmadan ibarettir.
     Kurtkaya, millete hizmet etmek üzere çıktıkları bu yolda, yine iyi niyetlerinden hiçbir şekilde geri adım atmadan, AK Parti çatısı altında millete hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER