AK Parti Marmaris İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti Marmaris İlçe Danışma Toplantısı yapıldı


MUĞLA (A.A) - AK Parti Marmaris Teşkilatının Mart Ayı İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.
     Pineta Otelde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, İl Başkanı Nihat Öztürk ve İçmeler Belediye Başkanı Zeki Erenin de aralarında bulunduğu çok sayıda partili katıldı.
     Milletvekili Boğa, burada yaptığı konuşmada, Muğlanın büyükşehir olması konusunda korkunç bir defans yapıldığını söyledi. Son büyükşehir olan Orduda vatandaşların sevinçten sokağa döküldüğüne dikkati çeken Boğa, Muğlada büyükşehir konusunda bir isteksizlik var. Diğer tarafta ise Ordulular büyükşehir olmak için ellerinden geleni yapıyor. Burada bir yanlışlık var dedi.
     Marmarisin köylerindeki tapu sorunu yaşayan vatandaşlara sevindirici bir haber veren Boğa, kadastro geçerken mahkemeye başvuranlar aleyhine bazı kararlar çıktığını hatırlattı. Boğa, Milletvekili arkadaşım Yüksel Özden ile bu konunun yeni torba yasasına girmesi için bir teklif hazırladık. Plan ve Bütçe Komisyonu ile mutabakat sağladık diye konuştu.
     Toplantının divan başkanlığını yapan AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ise terörün çözüm süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, birilerinin kanın durmasından rahatsız olduğunu öne sürdü. Kan üzerinden siyaset yapıldığını ifade eden Öztürk, son 10 yıldır CHP ve MHPnin ülkenin önünü açacak bir tek öneride bulunmadığını iddia etti.
     Muğla bölgesinde 11 yıldır AK Parti aleyhine korku edebiyatı sürdürüldüğünü savunan Öztürk, CHPnin salmaya çalıştığı Özgürlüklerimizi kısıtlayacaklar yalanını ve MHPnin doğudan gelen tabutlar üzerinden siyaset yapma zihniyetini yeneceğiz dedi.
    
     -150 yataklı yeni hastane-
    
     İlçe Başkanı Kadem Mete de Marmaris Devlet Hastanesinin tam teşekkülü hale geldiğini, olağanüstü bazı vakalar hariç başka bir yere hasta sevki yapılmadığını söyledi.
     Marmarisin yeni bir hastaneye kavuşacağı müjdesini veren Mete, Beldibi beldesinde Orman İşletme Müdürlüğünün helikopter pistinin olduğu 42 dönümlük bölgeye 150 yatak kapasiteli bir hastane yapılacak. Mevcut hastanemiz ise branş hastanesi olarak hizmet vermeye devam edecek diye konuştu.
     Beldibinde yapılması planlanan kampüs projesinin de hayata geçeceğini ifade eden Mete, buradaki yaklaşık 40 dönümlük arazinin de okullar yapılması için Milli Eğitim Bakanlığına devrolduğunu kaydetti. Marmarise bir fakülte kazandırmak için görüşmelerin sürdüğüne değinen Mete, üniversiteye karşı olanların söylediklerinin dikkate alınacak şeyler olmadığını dile getirdi.
     Marmaris Belediye Başkanı Ali Acarın bir süre önce bir toplantıda yaptığı konuşmada, Marmariste AK Partiye 6 bin 200 oy çıkması kanıma dokunuyor ifadesini kullandığını iddia eden Kadem Mete, şunları söyledi:
     AK Partinin 2009 yerel seçimlerinde Marmariste 2 bin 634 üyesi vardı ve 6 bin 200 oy aldı. Şu anda ise 7 bin 424 üyemiz var. Alacağımız oyu düşünsünler. Gelecek yerel seçimden sonra belediye başkanının kanından ötesine dokunacağız.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Marmaris İlçe Danışma Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER