AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Uzun adına okuma salonu açıldı


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzunun adını taşıyan okuma salonu açıldı.
     Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Ak Şemsettin Mahallesinde açılan eczacı Ahmet Tevfik uzun okuma salonunun açılışında yaptığı konuşmada, insanların mutlaka geleceğe ilişkin bir hayalleri olması gerektiğini söyledi.
     Hayalinin görev yaptığı kentlerde zengin, fakir olarak adlandırılan herkesin eşit bir şekilde devletin tüm olanaklarından yararlanmasını sağlamak olduğunu ifade eden Güldibi, "Bu hayalim gerçekleştirmek için daima aradaki farkları ortadan kaldırmak için çalışıyorum. Benim bir hayalim var düşüncesinden hareketle gelecek için güzel işler yapılabilinir. Ayrıca bilinmelidir ki, makamlar geçicidir; asıl olan gençlerimizdir" dedi.
     Adına açılan okuma salonlarında birlik ve beraberlik içerisinde gençlerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanacaklarına inandığını anlatan Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ise, birlik ve beraberlik içerisinde gençlerin geleceğe okuma salonlarında hazırlandığını söyledi.
     Okuma salonlarında gençlerin hayırlı birer insan olarak yetişeceğini bilmenin mutluluğunu yaşadığını kaydeden Uzun,"Dershaneye gidemeyen öğrencilerimiz, okuma salonlarında sınavlarına çok rahat bir ortamda öğretmenleri tarafından geleceğe hazırlanacaklar. Bu iş tamamen gönüllülük işi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
     Konuşmalardan sonra Müftü Abdulkerim Akbabanın duası eşliğinde Eczacı Ahmet Tevfik Uzun Okuma Salonui açıldı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER