AK Parti MKYK Üyesi Nebati Bitliste

AK Parti MKYK Üyesi Nebati Bitliste -Nebati: AK Parti günden güne güç kazanıyor. Güç kazandıkça kendi coğrafyasındaki gücü artıyor


BİTLİS (A.A) - AK Parti MKYK Üyesi Nurettin Nebati, AK Parti günden güne güç kazanıyor. Güç kazandıkça kendi coğrafyasındaki gücü artıyor dedi.
     AK Parti MKYK Üyesi Nurettin Nebati, Bitlis İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Ocak Ayı Danışma Meclis toplantısına katılmak üzere kente geldi.
     İl Kültür Merkezi Konferans Salonunda eğitim konulu toplantıda bir konuşma yapan Nebati, AK Partinin günden güne güç kazandığını söyledi.
     Partinin kurulduğu günden bu yana seçimler geçirdiğini, bu seçimlerde başarılı icraatlar ve sonuçlar aldığını ifade eden Nebati, Biz eğitimli bilinçli bir teşkilat oluşturuyoruz. Bu nedenle de başarılı oluyoruz. Bu başarımızında göstergesi halkın taleplerini çok düzgün bir şekilde alıp yukarıya taşımamızdır. AK Parti günden güne güç kazanıyor. Güç kazandıkça kendi coğrafyasındaki gücü artıyor. Gücü arttıkça sözü dinlenir bir millet profilini ortaya koyuyor. Teşkilat mensuplarımız canla başla, adeta bir isimsiz kahraman olarak Türkiyenin her tarafında çalışıyorlar diye konuştu.
     Nebatinin konuşması sonrası toplantı basına kapalı olarak devam etti.
     Toplantıya, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Hizan Belediye Başkanı Arif Taylan, AK Parti İl Başkanı Fatih Kadirioğlu, merkez ve ilçe teşkilat mensupları ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Yunus Okur / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber AK Parti MKYK Üyesi Nebati Bitliste Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER