AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demirden

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demirden AAya ziyaret


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AA Samsun Bölge Müdürü Hüseyin Likoğlunu ziyaret etti.
     Demir ziyarette, Hüseyin Likoğlundan AAnın çalışmaları hakkında bilgi aldı.
     Demir, burada yaptığı konuşmada, Samsunun AK Parti iktidarında en çok aşama kat eden şehrin başında geldiğini belirtti.
     Samsunun bütün göstergeleriyle ileriye gittiği bir dönemde ajans faaliyetlerinin de çok önemli olduğunu vurgulayan Demir, Bundan sonraki dönemde de çok daha etkin ve gayretli bir çalışma bekliyoruz. Bizde üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Alt yapı ve personel noktasında daha etkin olma ihtiyacımız var. Samsun kuzey bölgesinin en önemli merkezi konumunda. Samsun basın alanında özellikle yetişmiş insan gücünde zayıftı. Artık daha iyi bir noktadayız dedi.
     Samsunun turizm alanında marka olma yolunda ilerlediğine dikkati çeken Demir, Turizmde çok önemli ve dikkat çekici özelliği olan bir şehir Samsun. Bir aile buraya geldiğinde her yeri gezmesi için 15 gün bile yetmez. Samsun hem ucuz, hem rahat, hemde her yeri güzelliklerle dolu bir şehir diye konuştu.
     AA Samsun Bölge Müdürü Hüseyin Likoğlu ise AAnın uluslararası bir ajans haline geldiğini belirterek, AAnın Balkanlar, Ortadoğu ve Rusyada Bölge Müdürlükleri açtığını hatırlattı. Samsun Bölge Müdürlüğü olarak bölgedeki turizm, kültür ve ekonomi haberlerini uluslararası medyaya taşımayı hedeflediklerini kaydeden Likoğlu, AAnın 100. yıl vizyonuyla bölgemizi tüm dünyaya tanıtacağımıza inanıyorum diye konuştu.
     Likoğlu, Demire AA ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ortak düzenlediği Fındıktaki Alın Teri konulu serginin kitabını hediye etti.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demirden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER