AK Parti Seyhan Danışma Meclisi toplantısı

AK Parti Seyhan Danışma Meclisi toplantısı


ADANA (A.A) - AK Parti Seyhan İlçe 53. Danışma Meclisi Toplantısı Seyhan Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
     AK Partiden yapılan açıklamaya göre, Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, açılış konuşmasında, AK Partinin Türkiye tarihinin en büyük değişim hareketini yaptığını, bu hareketin içinde olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.
     Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik başta olmak üzere diğer milletvekilleri, İl Başkanı, Kadın ve Gençlik Kolları ve mahalle temsilcileriyle uyum içinde çalıştıklarını anlatan Pamuk, Hedefimize herkesi kucaklayarak, her kesimden vatandaşımıza ulaşarak yürüyor, böylece yaklaşan yerel seçimlerin ön çalışmasını yapmış oluyoruz. Yerel seçimlere kadar en az hatayla çalışmalarımızı tamamlamak amacındayız ifadelerini kullandı.
     Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk de yeni çıkacak olan büyükşehir yasası ile getirilen bir çok sosyal belediyecilik uygulamasını daha önceden yapmış olmanın huzuru içinde olduklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:
     Çocuk sığınma evi, Huzurevi gibi hizmetlerimizi çok önceleri yaptık. Mecliste görüşülen yasa tasarısı daha ortada yokken biz bunları hizmete açtık. Bundan 7 ay önce yine böyle bir toplantıda söz vermiş, Seyhanın yollarını yapacak, 130 bin ton asfalt dökeceğiz demiştik. Dün itibariyle 141 bin ton asfalt dökmüşüz. Böylelikle yüzde 80lik kısım bitti. Bütün mahallelerimizde asfaltsız yol kalmayana dek ve ivedilikle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yine söz verdiğimiz gibi 170 bin metre kare kilit parke döşedik. İlk kentsel dönüşümü belediyemizin önündeki 81 evi yıkarak, harabe ve mezbelelilik gibi duran bu alanı dönüştürerek yapmıştık desek yalan olmaz. Bu alan için hazırladığımız bir projemiz var. Burayı Kültür Meydanı yapacağız. İddiamız, Adana bu meydanla anılacak. Herkes buranın güzelliğini görecek, bu meydan da hatıra fotoğrafları çektirecekler. Kadın Konukevi de yapacağız. Onu da 2013 Mayısının sonu itibariyle Adanaya kazandıracağız.
     Toplantı, partililerin dilek ve temennileriyle sona erdi.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Seyhan Danışma Meclisi toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER