AK Parti Sivas Milletvekili Bilgin:

AK Parti Sivas Milletvekili Bilgin: -İleride Türk siyasetini yazacak kişiler, AK Parti öncesi dönemini ve AK Parti sonrası dönemini ayrı anlatacaklar


SİVAS (A.A) - AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Selçuklu Mahallesinde düzenlenen bölge toplantısında partililerle bir araya geldi.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, toplantıda konuşan Bilgin, İleride Türk siyasetini yazacak kişiler, AK Parti öncesi dönemini ve AK parti sonrası dönemini ayrı anlatacaklar dedi.
     Partililerin sorunlarını dinleyen Bilgin, hükümetin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sivasta yapılan çalışmalara da değinen Bilgin, Sivası üniversite şehri yapmak için çalışmalarımız devam ediyor, TÜrkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Üniversitesinin Sivasa fakülte açması için ciddi çalışmalarımız oldu ve sözleşme imzalandı diye konuştu.
     Gençlere yeni iş imkanı sağlamak için çalışma sürdürdüklerini belirten Bilgin, İş noktasında organize sanayi bölgemizi önemsiyoruz, Sivasın daha çok yatırım alabilmesi ve mevcut yatırımların daha da büyütülmesi için yeni teşvik yasasında Sivası daha iyi bir konuma getirdik ifadelerini kullandı.
     AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru ise, eğitimde özgürlüğün önemini vurgulayarak, son çıkan yasayla meslek liselerinin ve imam hatip liselerinin önünün açılarak ülkeye kazandırıldığını kaydetti.
     Bölge toplantısına, Selçuklu, Diriliş, Kümbet, Emek, Tuzlugöl ve Mimar Sinan mahalle sakinleri katıldı.
    
     Muhabir: Merve Topuz / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber AK Parti Sivas Milletvekili Bilgin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER