Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Fikri

Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Fikri Işık Bartında


BARTIN (A.A) - AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Fikri Işık Bartında teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.
     Işık, 4. Olağan Büyük Kongreden sonra teşkilat yapılanmalarında değişiklik olduğunu belirterek, 3. Bölgenin Teşkilat Başkan Yardımcılığının tarafına tebliğ edildiğini belirtti.
     AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleşecek olan toplantı öncesinde bir açıklama yapan Işık, şunları kaydetti:
     Teşkilattaki meydana gelen değişikliğin ardından bölgedeki illere ziyarette bulunuyor, teşkilat üyesi arkadaşlarımızla değerlendirme toplantısı yapıyoruz. Bu toplantılarda gerek teşkilat çalışmalarımızı gerekse diğer konuları birlikte müzakere etmeyi arzu ediyoruz. İlk amacımız arkadaşlarla tanışıp, önümüzdeki süreci birlikte değerlendirmek. Zaten eski Teşkilat Başkan Yardımcımız Yılmaz Tunçdu. Yılmaz bey bizim çok sevdiğimiz, takdir ettiğimiz ve çok çalışkan bir kardeşimiz. Gerek ilinde gerek meclis çalışmalarında çok aktif. Fakat özellikle adalet komisyonunda bulunması ve pek çok ceza yasasıyla ilgili konularda alt komisyonda yer alması nedeniyle, tercihi meclisten yana oldu. Yılmaz Bey Meclisteki görevine dönünce benim daha önce 5. Bölgede olan sorumluluğum 3. Bölge olarak değişti. Biz de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da teşkilatçılık anlamında en iyisini yapma gayreti içinde olacağız.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Fikri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER