Akbanktan İslahiye Ticaret Odası üyelerine destek

Akbanktan İslahiye Ticaret Odası üyelerine destek


GAZİANTEP (A.A) - Akbank, KOBİlerin yeni koşullara göre değişen ihtiyaçlarını belirleyip hazırladığı özel ürün, hizmet ve çözümleri İslahiyedeki işletmelerin hizmetine sundu.
     Akbanktan yapılan açıklamaya göre, ticaret odalarına yönelik çalışmalar yapan Akbank, odalara bağlı üyelerin ticari faaliyetlerine destek olmak üzere Türkiye genelinde işbirlikleri başlattı.
     Akbank Güneydoğu Anadolu Bölge Ticari ve KOBİ Satış Yönetimi Müdürü Önder Bilgiç ve İslahiye Ticaret Odası Başkanı Kemal Vural tarafından protokol imzalandı.
     Oda üyeleri, bankacılık işlemlerinde avantajlar içeren KOBİ destek paketi, taksitli ticari kredileri, ticari işyeri kredileri, gayrinakdi kredileri, POS hizmetleri, aidat tahsilat sistemi avantajlı koşullarda kullanabilecek.
     Protokol kapsamında, 150 bin TLye kadar KOBİ destek kredisi kullanan müşteriler, Akbank şubelerinden 10 adet havale, 10 adet EFT, 10 adet çek tahsilatı ile internet şubeden ise sınırsız havale ve EFT işlemini ücretsiz gerçekleştirebilecek. 10 yapraklı çek karnesine vergi hariç ücretsiz sahip olurlarken, ayrıca Akbank POS hizmetini kullanmaya başlayanlardan da POS hizmet ücreti alınmayacak.
     150 bin TL üzeri KOBİ destek kredisi kullanan müşteriler Akbank şubelerinden 20 adet havale, 20 adet EFT, 20 adet çek tahsilatı ile internet şubeden ise sınırsız havale ve EFT işlemini ücretsiz gerçekleştirebilecek. 25 yapraklı çek karnesine vergi hariç ücretsiz sahip olacaklar, Akbank POS hizmetini kullanmaya başlayanlardan da POS hizmet ücreti alınmayacak.
     İslahiye Ticaret Odası üyeleri, aidat ödemelerini Akbank şubelerinden ya da hesaplarından verecekleri otomatik ödeme talimatıyla yapabilecekler.
     (ZEY-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Akbanktan İslahiye Ticaret Odası üyelerine destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER