Akdeniz Oyunlarına doğru

Akdeniz Oyunlarına doğru -Mersin Valisi Güzeloğlu: Tesislerdeki inşaatlar sorunsuz sürüyor


MERSİN (A.A) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan tesislerdeki inşaatların sorunsuz sürdüğünü bildirdi.
     Güzeloğlu, Erdemli ilçesinde yapımı süren atış poligonunda incelemelerde bulunduktan sonra, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Güzeloğlu, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, atış poligonu inşaatının zamanında bitirilmesi için ilgili firma, belediye ve il özel idaresinin uyum içinde aralıksız çalıştığını belirtti.
     Akdeniz Oyunları öncesinde hem tesisin, hem de tesise giden yolun ön görüldüğü tarihte tamamlanacağını anlatan Güzeloğlu, şöyle konuştu:
     Bilindiği gibi Akdeniz Oyunlarına az bir süre kaldı ve heyecan daha da artarak doruğa çıktı. Ben her zaman söylüyorum, biz bir Türk mucizesini gerçekleştiriyoruz. 2 yıldan az bir sürede Mersinde 600 milyon tutarındaki yatırımları her yönüyle tamamlayıp oyunlara yetiştireceğiz. Burada hiçbir aksaklık ve gecikmenin olmadığını görüyorum. Zaten tesislerdeki inşaatlar da sorunsuz sürüyor.
     Erdemlideki tesisin tamamlandığında dünyanın sayılı atış poligonlarından birine Mersinin sahip olacağını dile getiren Güzeloğlu, Bunun bilincinde eksiksiz ve aksaksız bir şekilde tesisleri yetiştirmek istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Derviş Çömez / Kerem Kocalar / Ali Güreli
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER