Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, HETEX Fuarında tecrübelerini

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, HETEX Fuarında tecrübelerini paylaşıyor


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, 4. Uluslararası Sağlık ve Spor Turizmi Fuarında (HETEX) stant açtı.
     Akdeniz Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, stantta ziyaretçilere Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yapılan tedaviler, çalışmalar ve ameliyatlar hakkında bilgi veriliyor.
     Antalyanın turizm açısından son derece önemli bir kent olduğunu vurgulayan Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Geçici, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi olarak dünyada tanınmaktayız. Organ transplantasyonu açısından ön plana çıkmış durumdayız. Bu açıdan çok güçlüyüz. İlerleyen dönemde sağlık, spor ve eğitim turizmi açısından da önlerde yer alan bir üniversite olmayı hedefliyoruz. Yüz, kol, kalp, böbrek gibi organ ve uzuv nakillerinde tüm dünyanın bildiği merkeziz. Dünya halklarına hizmet verebilecek kabiliyet ve kapasiteye sahibiz. Fuarda bu birikimlerimizi ziyaretçilerle paylaşıyoruz ifadelerini kullandı.
     Akdeniz Üniversitesinin organ naklinde dünyada bilinen bir kurum olduğunu kaydeden Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Dinç ise yapılan çalışmaların katılımcılarla paylaşıldığı ifade etti.
     Sağlığın insan hayatının en önemli ögesi olduğunu belirten Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Ünal ise fuarda yapılan çalışmalar ve tedavi seçenekleri hakkında katılımcılara bilgi verildiğini söyledi.
     Akdeniz Üniversitesi Hastanesinin Türkiyenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olduğunu vurgulayan Ünal, stantta ziyaretçilere broşürlerin yanı sıra yaklaşık 15 dakikalık bir tanıtım filmi ile sunum yapıldığını belirtti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, HETEX Fuarında tecrübelerini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER