Akhisar Belediyesporda Galatasaray maçı hazırlıkları

Akhisar Belediyesporda Galatasaray maçı hazırlıkları -Teknik direktör Hamzaoğlu: Takım oyunumuzu ön planda tutup, iyi savunma yapacağız


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde, Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, 15 Şubat Cuma günü Manisa 19 Mayıs Stadında oynayacağı Galatasaray maçı için hazırlıklara başladı.
     Akhisar Belediyesi Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapılan antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, rakiplerinin güçlü olduğunu ve bunun için sıkı hazırlanacaklarını belirtti.
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında alınan galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Hamzaoğlu, Bizim sezon başından bu yana koyduğumuz hedef var. İyi futbol oynayarak bu lige renk katmak ve ligde kalmak istiyoruz. Önümüzdeki yol kolay değil, çok zorlu maçlar oynayacağız. Bunlardan bir tanesi de Galatasaray maçıdır. Rakibimizin takviyeleri oldukça iyi, ama biz de onlara karşı takım oyunumuzu ön planda tutup, iyi savunma yapacağız. Yakaladığımız fırsatları da gole çevirmeye gayret edeceğiz.
     Sani ve Serkanın sakatlıklarının sürdüğünü belirten Hamzaoğlu, arka adalesinde çekme olan Çağdaşın yarından itibaren takım ile çalışmalara başlayacağını aktardı.
     Gazetecilerin Gekasın gelmesi ile takımın gol sorunu çözüldü mü- sorusuna Hamzaoğlu, Gekas ile bu sorunu önemli ölçüde giderdiğimizi düşünüyoruz. İki haftada bizim için önemli goller attı. Bugüne kadar atmış olduğu gollerine ve kariyerine oldukça saygım var. Ancak onu buraya getiren şey attığı goller değil, gollerden sonra arkadaşlarıyla bu sevinci paylaşımıydı. Gekas iyi bir takım oyuncusu olduğu için almayı tercih ettik. Önemli olan bunun devamlı olmasıdır cevabını verdi.
    
     Muhabir: Mustafa Özdemir / Tolga Albay / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Akhisar Belediyesporda Galatasaray maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER