Akhisar Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Acar:

Akhisar Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Acar: Hesaplarımıza göre en az sekiz puanımız hakemler tarafından rakiplerimize hediye edildi


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde, deplasmanda Mersin İdmanyurduna 2-1 yenilen Akhisar Belediyesporda, kulüp basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, Hesaplarımıza göre en az sekiz puanımız hakemler tarafından rakiplerimize hediye edildi dedi.
     Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, cuma günü oynayacakları Orduspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın başlayacaklarını söyledi.
     Ligin en mütevazı takımlarından birisi olarak mücadele etmeye çalıştıklarını belirten Acar, şöyle konuştu:
     Medya bu maça ilgi göstermiyor diyerek hareket eden hakemler, düdükleri genellikle rakiplerimizin çıkarlarına çalıyor. Son maçımız Mersin İdmanyurdu maçında bunu gördük. Başabaş mücadele ettiğimiz bir maçta rakip oyuncuların her türlü faulüne orta hakem düdük çalmazken, yan hakem de önünde yapılan faule bayrak kaldırmıyor. Biz bugüne kadar ne başkanımız, ne de teknik ekibimiz tarafından hakemler için beyanat vermedik. Ligin ilk yarısı bitiyor, hesaplarımıza göre en az sekiz puanımız hakemler tarafından rakiplerimize hediye edildi.
     Acar, Orduspor ile oynayacakları müsabakada tek hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Akhisar / Ali Korkmaz / Tolga Albay / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Acar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER