Akli dengesi yerinde olmayan kişiyi öldürdükleri

Akli dengesi yerinde olmayan kişiyi öldürdükleri iddiası -Savaştepede, akli dengesi yerinde olmayan 43 yaşındaki kişiyi bir eve götürüp cinsel istismarda bulundukları ve döverek öldürdükleri iddiasıyla 3 zanlı tutuklandı


BALIKESİR (A.A) - Savaştepede, akli dengesi yerinde olmayan 43 yaşındaki kişiyi bir eve götürüp cinsel istismarda bulundukları ve ardından döverek öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.
     Geçen hafta Cuma günü, sabah saatlerinde Savaştepe Lisesi yakınlarında yerde bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu, polis ve 112 Acil Servise haber verdi.
     Durumu ağır olan R.Ç. (43), müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen R.Çnin ölümüyle ilgili soruşturma başlatan polis, olay yerinin yakınlarda bulunan terk edilmiş motosikletten yola çıkarak, İ.B. (28), A.M. (29) ve M.Iyı (18) gözaltına aldı.
     Gece saatlerinde götürdükleri bir evde yaklaşık 3-4 saat süreyle cinsel istismarda bulundukları R.Çyi daha sonra dövdükleri ve sokağa attıkları iddia edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
     İlçe halkı, Savaştepe Adliyesine çıkarıldıkları sırada zanlılara büyük tepki gösterdi.
    
     Muhabir: Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Akli dengesi yerinde olmayan kişiyi öldürdükleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER