Aksa Elektrik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Aksa Elektrik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Arslan: Arıza kayıtlarını tüm abonelerimiz ve kamuoyu ile internet sayfamız üzerinden paylaşma uygulamasını hayata geçirdik


TRABZON (A.A) - Aksa Elektrik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Arslan, arıza kayıtlarını il, ilçe, köy-mahalle bazlı olarak yıllık ve aylık rapor formatında tüm aboneler ve kamuoyu ile www.coruhaksa.com internet sayfası üzerinden paylaştıklarını bildirdi.
     Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, 444 91 86 numaralı çözüm merkezi ve www.coruhaksa.com internet sayfası üzerinden gelen tüm arıza bildirimleri, talep, şikayet, istek ve önerileri anında değerlendirilerek çözüme kavuşturduklarını belirtti.
     Çoruh EDAŞ tarafından hizmet sunulan illerde meydana gelen arıza ve ihbarların, Aksa Çözüm Merkezi tarafından anında değerlendirilerek arıza ve bakım-onarım ekiplerine elektronik ortamda iletildiğini ifade eden Arslan, şunları kaydetti:
     Görüşmelerin ses kaydı dahil tüm aşamaları elektronik ortamda kayıt altında tutuluyor ve takip ediliyor. İlgili ekiplerce en kısa sürede gerekli müdahaleler yapıldıktan sonra, sorunun tekrarlanmaması için gerekli önlemler de mutlaka alınıyor. Çoruh EDAŞ olarak, sunulan hizmetin kalitesine olan güven ve şeffaflık konusundaki duyarlılığımız gereği arıza kayıtlarını il, ilçe, köy-mahalle bazlı olarak yıllık ve aylık rapor formatında tüm abonelerimiz ve kamuoyu ile www.coruhaksa.com internet sayfası üzerinden paylaşma uygulamasını hayata geçirdik.
    
     Muhabir: Asena Akçay
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Aksa Elektrik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER