Aksaray Valisi Selami Altınok:

Aksaray Valisi Selami Altınok: -Aksaray, Türkiye de tarım ve hayvancılığın iyi yapıldığı ilk on vilayet içinde


AKSARAY (A.A) - Aksaray Valisi Selami Altınok, Aksarayın, Türkiyede tarım ve hayvancılığın iyi yapıldığı ilk 10 vilayet içinde yer aldığını söyledi.
     Vali Altınok, Vali Yardımcısı Emin Sait Karahaliloğlu ile birlikte Ziraat Odasını ziyaret ederek, Oda Başkanı Emin Koçak ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü.
     Aksarayda nüfusun yüzde 70nin geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğunu ifade eden Altınok, tarım ve hayvancılığın tepe noktasında da Ziraat Odası ve tarım platformunun yer aldığını vurguladı.
     Tarım ve hayvancılık sektöründe Aksarayda çok iyi bir birlikteliğin olduğunu ifade eden Altınok, Tarımla hayvancılıkla uğraşan derneklerimiz sivil toplum örgütlerimiz bir çatı altında toplanmış birlik ve beraberlik gösteriyorlar. Bunun sonucunda da Aksaray Türkiyede tarım ve hayvancılığın en iyi yapıldığı ilk 10 vilayet içinde dedi.
     Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise Vali Altınokun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Sayın valimizin tarımı desteklediğini biliyoruz. Biz Aksarayda istişare içinde çiftçimize en iyi hizmeti vereceğiz dedi.
     Vali Altınok, Ziraat Odası ziyaretinde Tarım Platformu üyeleri, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Hamit Özkök, Damızlık Süt Sığırı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Faruk Sert, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk ve Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı Mustafa Şahin, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Miktad Küçük ile de görüş alışverişinde bulundu.
    
     Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Aksaray Valisi Selami Altınok: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER