Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Bahçe:

Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Bahçe: -Bakanımız (Ömer Dinçer), her şeyi dört dörtlük yaptı. Bütün eğitim çalışanları olarak yaptığı çalışmalar ve attığı adımlardan canı gönülden memnun olduğumuzu söylemeyi çok isterdik


KAYSERİ (A.A) - Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Osman Bahçe, Bakanımız (Ömer Dinçer), her şeyi dört dörtlük yaptı. Bütün eğitim çalışanları olarak yaptığı çalışmalar ve attığı adımlardan canı gönülden memnun olduğumuzu söylemeyi çok isterdik dedi.
     Bahçe, sendikasının Kayseri şubesi hizmet binasının açılış töreninde, Bakanlar Kurulundaki değişiklikleri değerlendirdi.
     Değişiklik sonrasında Milli Eğitim Bakanı olan Nabi Avcıdan eğitim camiasının, milletin beklentisinin çok büyük olduğunu vurgulayan Bahçe, şöyle konuştu:
     Yeni bakan değişikliği oldu. Eski bakanımızla ilgili şunu söylemek isterdik. Bakanımız, her şeyi dört dörtlük yaptı. Bütün eğitim çalışanları olarak yaptığı çalışmalar ve attığı adımlardan canı gönülden memnun olduğumuzu söylemeyi çok isterdik. Ama şu anda ümidimiz yeni bakanımızın, eski bakanımızın işlediği hataları işlemeden, onun personeli kırma, incitme, üzme gibi yaşamış olduğu talihsizlikleri yaşamadan, daha olumlu katkı ile bakanlığı yapacak olmasıdır. Bunu ümit ediyoruz.
     Bahçe, öğretmenlerin yaşadığı sıkıntılara da değinerek, şunları kaydetti:
     Yeni bakandan, okullarımızın başörtüsü problemlerinin çözümü için adım atmasını bekliyoruz. İnsanlar, mesleği ile inançları arasında tercih yapmak zorunda bırakılmamalı. Bu sorunun da 4+4+4 eğitim sisteminin gerçekleştirildiği gibi giderilmesini istiyoruz. Bekliyoruz. Yeni bakanımızın, okullarımızın ekonomik ve temel ihtiyaçlarının karşılanması adına çalışmalar yaparsa öğretmenlerimizin, velilerimizin, öğrencilerimizin gönüllerini fethedeceğini biliyoruz. Biz yeni kurulmuş bir sendika olarak, sizlerden alacağımız güçle (eğitimin bütün problemlerinin bilimsel çözümleri için varız) diyoruz. Yapıcı olmak istiyoruz. Samimi olarak önerilerin çözüm yollarına kayıtsız şartsız destek olmaya hazırız.
     Bahçe, Kayseri Şube Başkanı Ayhan Kaya ile açılış kurdelesini kestikten sonra şube binasını gezdi.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin / İsmail İçer
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Bahçe: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER