Akyürek, Mahalle Meclisinde vatandaşlarla

Akyürek, Mahalle Meclisinde vatandaşlarla bir araya geldi


KONYA (A.A) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, mahalle meclisi toplantıları kapsamında Selahaddin Eyyübi, Sille Subaşı, Sarayköy, Sulutas ve Sille Parsana mahallelerinin sakinleriyle bir araya geldi.
     Akyürek, toplantıda mahalle muhtarlarının ve mahalle sakinlerinin talep ve görüşlerini dinleyerek, Konyada ihtiyaç sahibi insanların belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve vakıflar tarafından himaye edildiğini söyledi.
     Konya Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yürüttüğü Sosyal Kartın, Dünya Fakirlikle Mücadele Eden Şehirler Toplantısında örnek proje olarak sunulduğunu hatırlatan Akyürek, bütün ihtiyaç sahiplerine bu kartı takdim ettiklerini dile getirdi.
     Şu anda eğitim yardımı yaptıkları çocuk sayısının 7 bin 531 olduğunu aktaran Akyürek, mahalle meclisi toplantılarını düzenleyerek, Konyada bütünleşmeyi sağladıklarını ifade etti.
     Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise bölgeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.
     Tüm hizmetlerin bir koordinasyonla yapıldığını, Büyükşehir Belediyesiyle birlikte sorunları masaya yatırarak tek tek çözdüklerini belirten Altay, toplantı nedeniyle Akyüreke teşekkür etti.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Akyürek, Mahalle Meclisinde vatandaşlarla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER