Alanyada 3 kişiden 25 gündür haber

Alanyada 3 kişiden 25 gündür haber alınamaması -Karamanın Sarıveliler ilçesindeki uçurumda ölü bulunan genç kadının da cesedi çıkarıldı -Üç kişinin cesedi incelenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi (Fotoğraflı


KARAMAN (A.A) - Alanyada yaşayan ve kaybolduktan 25 gün sonra Karamanın Sarıveliler ilçesindeki uçurumda ölü bulunan iki erkek cesedinin ardından genç kadının cesedi de çıkarıldı.
     İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, AKUT ve jandarma ekiplerinin başlattığı çalışma, 2 erkek cesedinin ardından, Rus uyruklu Nadejda Gürdalın (26) cesedinin de uçurumdan çıkarılmasıyla tamamlandı.
     Görevli Cumhuriyet Savcısı, olay yerine, Rus uyruklu Nadejda Gürdalın ablası Anastasia Danilova ile birlikte geldi.
     Yaptırılan teşhis işleminin ardından Nadejda Gürdal, kocası Alper Gürdal (31) ve İlyas Durmuşkayanın cesetleri, kaldırıldıkları Sarıveliler Devlet Hastanesi morgundan, gerekli incelemeler için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
     Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
     Alanyada Alper Gürdal (31) ile evli olan ve ilçede bir otelin hamamında çalıştığı öğrenilen Rus uyruklu Nadejda Gürdaldan uzun süre haber alamayan annesi Elena Mariyeva ve ablası Anastasia Danilova, polise kayıp başvurusunda bulunmuştu.
     En son 26 Ekimde yaylaya piknik yapmaya gidecekleri öğrenilen Nadejda-Alper Gürdal çifti ile arkadaşları İlyas Durmuşkaya, dün Karamanın Sarıveliler ilçesi Göktepe beldesi Çukurbağ Mahallesi Girenes mevkisinde, yaklaşık 350 metrelik uçurumda, 07 E 7175 plakalı otomobilin dışında ölü bulunmuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin / Murat Aslan
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Alanyada 3 kişiden 25 gündür haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER