Alanyaspordan Kaymakam Özdemire ziyaret

Alanyaspordan Kaymakam Özdemire ziyaret -Kaymakamı Özdemir: "Hedef olarak herkes 1. Ligi ümit ediyor fakat hedefimiz Süper Lig olmalıdır. Bunu yapabilecek kapasite ve donanım Alanyada fazlasıyla mevcuttur" (Fotoğraflı


ANTALYA (A.A) - Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, "Hedef olarak herkes 1. Ligi ümit ediyor fakat hedefimiz Süper Lig olmalıdır. Bunu yapabilecek kapasite ve donanım Alanyada fazlasıyla mevcuttur" dedi.
     Alanyasporun Şekerbank ortaklığıyla başlattığı Alanyaspor Bonus Card ve POS kampanyası çerçevesinde Alanyaspor Başkan Yardımcısı Mevlüthan Çavuşoğlu ile Şekerbank Alanya Şube Müdürü Sinan Çelik, Kaymakam Özdemiri makamında ziyaret etti.
     Alanyaspor Bonus Card ve Alanyaspor POS projelerine destek veren Özdemir, büyük projelerin büyük getiriler ve prestij sağladığını dile getirdi. Özdemir, "Bu tip projeler ve destekle hedefimizi büyütüp Alanyaya yakışan bir Alanyaspor elde etmeliyiz. Hedef olarak herkes 1. Ligi ümit ediyor fakat bence hedefimiz Süper Lig olmalıdır. Bunu yapabilecek kapasite ve donanım Alanyada fazlasıyla mevcuttur" dedi.
     Özdemir, Alanyanın Süper Lig takımı konumuna getirildiğinde tanıtımın etkisinin de görüleceğini anlatarak, Alanyaspor yönetimiyle bir araya gelerek kulübün hedefleri konusunda adımlar atmayı planladıklarını kaydetti.
     Proje hakkında Kaymakam Özdemire bilgi veren Çelik, Alanyada yaşayan insanların sadece kredi kartı ve POS cihazını kullanarak hiçbir ücret ödemeden Alanyaspora katkı yapabileceklerini söyledi.
     Çavuşoğlu ise projenin önemine değinerek, "Alanyalılar ve Alanyada yaşayanlar, Alanyasporun proje üretmediğinden yakınırdı. Yönetime, Siz iyi bir proje üretin biz destekleyeceğiz şeklinde yorumlar gelirdi. Bu Türkiyede Süper Lig haricinde bir takımın yaptığı ilk kart projesidir. Şimdi ülke çapında başlattığımız bu projeye destek istiyoruz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alanyaspordan Kaymakam Özdemire ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER