Altay Teknik Direktörü Çalışkan:

Altay Teknik Direktörü Çalışkan: Altay camiasına layık olmaya çalışacağız


İZMİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altayın teknik direktörü Beyhan Çalışkan, Altay camiasına layık olmaya çalışacaklarını bildirdi.
     Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Altay Kulübü Başkanı Ömer Hızlıok ve yönetim kurulu üyelerinin kendilerine inanarak görev verdiği için teşekkür ederek, bu güvene layık olmaya çalışacaklarını söyledi.
     Geçmişi 100 yıla dayanan Altayı gelecek sezon Bank Asya 1. Lige çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Çalışkan, Elbette bu süreç kolay olmayacak. Ancak camianın birlikteliği çok önemli. Futbolcularımız, yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve basın mensupları hep birlikte hareket ederek Altayı hedeflediğimiz Bank Asya 1. Lige taşıyabiliriz. Biz de Altay camiasına layık olmaya çalışacağız diye konuştu.
     Çalışkan, Altay ile sözleşme imza töreninde, Fethiyesporla ilgili bir takım sözlerinin yanlış anlaşıldığını da belirterek, şunları kaydetti:
     Biz geçen sezon play-off finalinde Fethiyespor olarak Adana Demirspor takımına değil, camiasına yenildik. Camia olmak önemli. Altay da 100 yıllık bir çınar. Fethiyede görev yaptığım 5 aylık süre içinde hep birlikte başarılara imza attık. Fethiyespor ile bir gönül bağım oldu ve olmaya devam edecektir. Fethiyespor taraftarımızı üzdüysem özür dilerim. Fethiyespora bu sezon başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Altay Teknik Direktörü Çalışkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER