Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri

Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri -Törende ödül alan Çınarcık Belediye Başkanı Erdoğan: -Aldığımız bu ödül başarımızın bir göstergesidir


YALOVA (A.A) - Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödüllerinde Çevre ve Altyapı kategorisinde Katı Atık Transfer İstasyonu projesiyle ikincilik ödülü alan Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, Aldığımız bu ödül başarımızın bir göstergesidir dedi.
     Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, aynı dalda artıma tesisi ile birincilik ödülünün alındığına dikkat çekti. Erdoğan, şunları kaydetti:
     Birincilik ödülü alan projeyi biz geçen sene yaptık. İki yıldır da denizimizin ne kadar temiz olduğunu herkes biliyor. Mavi Bayrak için aday bir ilçeyiz. Biz bu sene onunla ilgili girişim yapmadık. Bu yıl Katı Atık Transfer İstasyonunu kurduk. Bizim için önem taşıyan, arıtma tesisine göre daha küçük bir projeydi. Bununla ödül almaktan dolayı mutluyuz.
     İlçede birçok proje yürüttükleri fakat tek bir proje ile yarışmaya katıldıklarını kaydeden Erdoğan, Bizim yaptığımız 3-4 proje sosyal belediyecilik anlamında da ciddi başarılar kazanır diye düşünüyorum. Biz yazın yoğunluğunda bu işe pek zaman ayıramadık. Bugünden hedef koyduk. Önümüzdeki yıl buradaki bütün ödülleri biz toplayacağız. Ödülün Yalovamıza ve Çınarcıka hayırlı olmasını diliyorum dedi.
     Çınarcık ilçesinin daha iyi ve yaşanır bir yer olması için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Erdoğan, şöyle konuştu:
     Göreve geldiği günden bu yana ilçede önemli çalışmalara imza attık. Bunların meyvelerini de ilçemizdeki yoğunluktan anlıyoruz. Aldığımız bu ödül başarımızın bir göstergesidir. Aldığımız bu ödül çalışma konusunda bizi daha iyi olmaya teşvik ediyor. Bugüne kadar ilçemize yaptığımız projeleri önümüzdeki süreçte de sürdürmek için var gücümüzle çalışacağız.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER