Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Atabek: Anadolu Ajansının 100. yılı hazırlıklarına şimdiden başlamış olması, önemli yeniliklerin ve değişimlerin kısa sürede gündeme geleceği anlamını taşıyor


İZMİR (A.A) - Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Atabek, Anadolu Ajansının 100. yılı hazırlıklarına şimdiden başlamış olmasının, önemli yenilik ve değişimlerin kısa sürede gündeme geleceği anlamı taşıdığını belirtti.
     Atabek, AAnın 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Anadolu Ajansının 1920 yılından bu yana dünyaya Türkiyenin sesini duyuran, teknolojik yeniliklerin öncüsü ve devasa sayısal arşive sahip olduğunu kaydetti.
     Açıklamada Atabekin ifadeleri şu şekilde yer aldı:
     Anadolu Ajansının 100. yılı hazırlıklarına şimdiden başlamış olması, önemli yeniliklerin ve değişimlerin kısa sürede gündeme geleceği anlamını taşıyor. Bunların başında, Anadolu Ajansının şimdiden yetkinlikle hizmet verdiği yeni medya alanındaki gelişmeler var. 21. yüzyıl, yeni bir medya düzeni gündeme getiriyor ve bu düzene ayak uyduramayanlar, 20. yüzyılda ne kadar başarılı olurlarsa olsunlar, varlıklarını sürdürmede zorlanacaklar. Anadolu Ajansının bu değişime planlı, ilkeli ve özenli bir şekilde ayak uydurmakta olduğunu, sosyal ağlar ve mobil iletişim konusunda şimdiden önemli başarılara imza attığını görüyoruz.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER