ANFEDden EGSİADa ziyaret

ANFEDden EGSİADa ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Anadolu İşadamları Federasyonu (ANFED) Genel Sekreteri Cuma Kılıç ve ANFED kurumsal Koordinatörü Namık Subaş, Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İşadamları Derneğini (EGSİAD) ziyaret etti.
     EGSİADdan yapılan açıklamaya göre, önce EGSİAD Gıda Komisyonu Yürütme Kurulu toplantısına katılan Kılıç ve Subaş, Gıda Komisyonunun neler yapması gerektiğini ve Gıda Komisyonu üyelerinin iş hacimlerinin nasıl artırılabileceği konusunda bilgiler verdi.
     Bu toplantıda, Eylül ayında ANFEDe üye 24 ildeki iş adamları derneğindeki Gıda Komisyonlarında bulunan üyelerin tamamının katılacağı, EGSİAD koordinatörlüğünde bir gıda zirvesi yapılması kararı alındı.
     Öte yandan, EGSİAD Yapı Komisyonu toplantısına katılan Kılıç ve Subaş ile EGSİAD Yapı Komisyonu üyeleri arasında tecrübe paylaşımı yapıldı. Komisyon üyelerinin birlikte hareket etmesi gerektiği, malzeme alışverişinin de işbirliği içerisinde yapılacağı kararı alındı.
     Son olarak EGSİAD Yönetim Kurulu toplantısına katılan Kılıç ve Subaş, EGSİADın Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonuna (TUSKON) üye A sınıfı dernekler arasında olduğunu ifade etti.
     Toplantı sonunda ANFED ve EGSİAD ilişkilerinin daha da güçlendirilmesi, iki kurumun daha çok ortak çalışma yapması kararı alındı.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber ANFEDden EGSİADa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER